Coco Marinescu, apariție de senzație la iUmor: "Dan Badea se potrivește de minune langă Șerban Copoț, pentru că niciunul dintre ei nu a avut succes în muzică"

Coco Marinescu, actorul de stand-up comedy, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Coco Marinescu, număr senzațional de roast pe scena iUmor: "Delia nu înțelege că în orice emisiune cu jurați trebuie să fie și o femeie care pare mereu pe stop, de aceea este Bendeac aici cu noi"

Coco Marinescu, actorul de stand-up comedy, invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai. Deși a recunoscut de cum a intrat pe scenă că o parte din text a scris-o el și o parte publicul, i-a lăsat pe spectatori să decidă dacă a spus-o așa cum se cuvine: "Recunosc că nu am scris eu tot, dar contează cum îl zic"

Coco nu și-a iertat colegii nicidecum și a început prin a-l necăji pe Șerban Copoț care "este un ...actor nu, comediant nu, cântăreț nu, e un om bun...nu știm cu ce se ocupă".

Despre Dan Badea a avut doar cuvinte de laudă: "Dan Badea se potrivește de minune langă Șerban Copoț, pentru că niciunul dintre ei nu a avut succes în muzică".

Despre Delia, Coco povestește amintiri din copilăria ei: "Cred că părinții Delia îi spuneau: "Delia, dacă mânânci tot, nu ai voie afară".

Deși multă lume se întreabă ce caută Delia în juriul iUmor, Delia nu înțelege "că în orice emisiune cu jurați trebuie să fie și o femeie care pare mereu pe stop, de aia este Bendeac aici cu noi"

Reacția lui Bendeac este un mixt între mândrie și indignare, asemenea unei mame: "eu l-am făcut, eu îl omor".

Urmărește întregul moment video și ascultă întregul palmares de replici acide adresat colegilor de breaslă:

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri