Antena Căutare

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place!”

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce în fața juraților și a telespectatorilor, în fiecare duminică, de la 21:00, cele mai savuroase momente, dar și bonusuri atractive și, în premieră, alegerea unui Președinte iUmor.

colaj Mauricio Lombardi, concurentul iumor din Peru, și juriul iUmor: Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea Galerie
iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce în fața juraților și a telespectatorilor, în fiecare duminică, de la 21:00, cele mai savuroase momente | Antena 1

Cel de-al doilea episod din noul sezon va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: „Este exact ce-mi place și e primul om care trebuie să ajungă în finală!”

Mauricio Lombardi, originar din Peru, a adus un val de bunădispoziție în platoul iUmor, unde a pus în scenă un număr savuros de stand-up comedy, care i-a cucerit pe cei patru jurați.

Încă din primele momente, Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Bordea au fost captivați de momentul senzațional al peruanului, care a mărturisit că are și prieteni români.

„Acesta este adevăratul umor, este real, este exact ce-mi place, el este un artist și este primul om care trebuie să ajungă în finală!” a mărturisit, spre surprinderea tuturor, Cheloo, continuând: „Eu nu spun prea des asta, dar el este exact ce trebuie! Mauricio Lombardi este eroul zilei, a făcut unul dintre cele mai bune numere de stand-up comedy din istoria iUmor!”

Întregul moment, care a determinat-o pe Delia să declare: „Ai fost senzațional, iar finalul numărului este unul istoric! Meriți să ajungi în finală și sper să se întâmple asta!” va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Mădălina Mihai, prima finalistă a sezonului 16 iUmor... Doina Teodoru îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scena iUmor cu un roast de senzație, duminică, 25 februarie, de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x