Antena Căutare

Concurentã iUmor, suspendatã în aer doar cu ajutorul pãrului Delia: “Așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi absolut fascinați de numerele pregătite de concurenții din ediția cu numărul opt iUmor, de mâine, de la ora 20:00, la Antena 1.  Printre surprizele de mâine seară se numără și Luana Cayres care a venit tocmai din Brazilia să le arate juraților cum o femeie poate sta suspendată în aer doar cu ajutorul părului.

Concurentã iUmor, suspendatã în aer doar cu ajutorul pãrului  Delia: “Așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!” Galerie
Concurentã iUmor, suspendatã în aer doar cu ajutorul pãrului Delia: “Așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”

Concurenta care lucrează și locuiește la circ, a început să exerseze în urmă cu 7 ani acest număr, iar durerea din timpul momentului de pe scenă este încă prezentă, doar că s-a obișnuit cu ea. Deliei i-a plăcut atât de mult încât vrea să încerce chiar ea să facă același lucru într-un spectacol la Sala Palatului: “A fost fascinant, dar în același timp și amuzant pentru că nu vezi în fiecare zi pe cineva prins de păr! Cred că are cel mai puternic păr și tocmai mi-a dat o idee: așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”

Concurentã iUmor, suspendatã în aer doar cu ajutorul pãrului  Delia: “Așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”

O revenire de excepție pe o scenă de umor din România o reprezintă prezența comediantului Marius Coandă, cunoscut drept Sică, la iUmor. În 1999 i-a întâlnit pe Cătălin și Natanticu și au format grupul de umor Neața și a participat ca actor în diverse proiecte TV și filme. Deși nu a mai performat de aproape 7 ani, Sică spune că “am venit să scutur rugina, m-am hotărât să vin în sfârșit la iUmor pentru că am ceva de spus”.

Concurentã iUmor, suspendatã în aer doar cu ajutorul pãrului  Delia: “Așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”Concurentã iUmor, suspendatã în aer doar cu ajutorul pãrului  Delia: “Așa vreau să intru în spectacolul de la Sala Palatului!”

Jurații au fost impresionați de talentul lui chiar si după o pauză de 7 ani, ceea ce l-a făcut pe Cheloo să exclame: “Schimbă tonul, coboară, urcă, știe să își manevreze publicul. M-am simțit foarte bine în calitate de privitor neplătitor și cred că ar trebui să revii cu adevăr pe scenă!”. Cum vor reacționa cei trei jurați la întâlnirea cu cei doi, dar și cu ceilalți concurenți, telespectatorii vor putea urmări mâine, de la ora 20:00, la Antena 1.

Ce se întâmplă la iUmor

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x