Antena Căutare

Cosmin Natanticu, la iUmor: „Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

colaj Cosmin Natanticu și juriul iumor, sezonul 16, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo Galerie
Noul sezon iUmor vine cu o premieră | Antena 1

Şi de această dată, Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți, în culisele show-ului de umor.

Cosmin Natanticu, la iUmor: „Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”

„Noul sezon iUmor vine cu o premieră, se va alege un Președinte al emisiunii, deja ne-am depus candidatura: trebuie să venim cu tot felul de argumente, eu, Delia, Bordea și Cheloo, de ce fiecare ar fi cel mai potrivit, iar telespectatorii trebuie să voteze.

Până la acest moment, am descoperit concurenți senzaţionali din toate categoriile, de la oameni din teatru și tik tok-eri, până la stand-upperi internaționali, așa că se anunță un sezon plin de diversitate. Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!” dezvăluie Cosmin Natanticu.

Întrebat ce l-ar mai putea surprinde la un astfel de show, ajuns deja la al 16-lea sezon, Cătălin Bordea a mărturisit: „Delia împărţind mâncarea cu noi sau Cheloo îmbrăcat intr-o ţinută colorată, asta chiar nu s-a întâmplat până acum. Dar nu mai spun ce m-ar putea surprinde, pentru că mă tem că într-adevăr s-ar putea întâmpla.

Până la acest moment, am cunoscut foarte mulți concurenți incisivi, cu mult tupeu, iar ăsta e un super plus pentru emisiunea noastră!”

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x