Antena Căutare

Cosmin Natanticu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“. Delia: „Senzațional, domnul Dracula! A fost minunat!“

Cel mai nou episod iUmor, sezonul 14, difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1, îl va aduce pe Cosmin Natanticu la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“.

Cosmin Natanticu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“. Delia: „Senzațional, domnul Dracula! A fost minunat!“ Galerie
Cosmin Natanticu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ Delia: „Senzațional, domnul Dracula! A fost minunat!“ | Antena 1

Comediantul va aduce pe scena iUmor o personalitate care a rămas în istoria omenirii, iar jurații show-ului de umor se vor amuza copios în timpul conferinței care a fost pregătită cu mult tact și care a atins mai multe subiecte. Momentul integral, ce surprize s-au mai petrecut pe scena emisiunii, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cosmin Natanticu, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, la iUmor sezonul 14

În fața juraților iUmor, actorul care a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ a fost prezentat drept Contele Dracula și, în timp ce în cărțile de istorie este numit Vlad Țepeș, în romanul lui Bram Stoker este cunoscut Dracula.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Pipino de România, momentul care l-a făcut pe Cortea să cedeze nervos: „Eu o iau razna!”

„Avem destin de vampiri! Este și o parte bună în treaba asta, pentru că eu ies doar noaptea! Dar nu ca hoții! (…). Primul lucru pe care l-aș face ca președinte, aș înăspri pedepsele pentru anumite lucruri. De ce, oameni buni, e 2023 și este legal să ai agheasmă, argint, usturoi?!? Să știți că intră șaorma și fără mujdei“, a spus Cosmin Natanticu, stârnind hohote de râs în platoul emisiunii.

Citește și: Maria Grosu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia: „A sunat impecabil numărul tău!”

„Candidatul“ la președinția României a adus în discuție și alte subiecte, iar la un moment dat, a propus întoarcerea la un sistem de lege medieval. Sugestiile sale i-a pus pe gânduri pe toți, iar, la finalul momentului, a fost răsplătit cu ropote de aplauze. Senzațional, domnul Dracula! A fost minunat! Vă vine bine părul, să știți! Și încadrează și bine bărbia, și tot, foarte mișto! Hai, mă, că era frumușel!“, a exclamat Delia, iar Nelu Cortea a mărturisit: „Nu știu dacă aș vota cu Dracula – președinte, dar Natanticu mi-ar plăcea să fie președinte“.

Înainte să părăsească platoul iUmor, Contele Dracula a fost întrebat de Cheloo: „Aveți nevoie de un consilier?“, iar răspunsul lui a fost: „Da, te bagi?“. Și Cătălin Bordea a avut pregătită o întrebare interesantă pentru celebrul personaj, iar telespectatorii o pot descoperi în cadrul celui de-al patrulea episod al show-ului, care va fi difuzat sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Claudia Moroșanu, Marius Florea Vizante, aka Dorin Zidaru, Fachirul din Periș, Bilby Vielkin și Patrick Cottet & The Zabloks sunt doar câțiva dintre concurenții care vor încerca să îi convingă pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo că merită să primească like-ul lor. Ce momente au pregătit aceștia, dar și contracandidații lor, telespectatorii pot afla sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Maria Grosu s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Delia: „A sunat impecabil numărul tău!”... O concurentă iUmor s-a „infiltrat” câteva zile pe platoul de filmare. Cheloo: „A gravitat în jurul nostru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x