Antena Căutare

Roșcățelul Cosmin Tobă: „Am distribuit din greșeală un filmuleț cu fosta prietenă pe Facebook și nu a înțeles că-i din greșeală!”

Un alt finalist, Cosmin Tobă, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Un alt finalist, Cosmin Tobă, încearcă să convingă jurații și pe voi, telespectatorii, că el merită să câștige cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

„Sunt curioasă de ce-o să facă!”, a exclamat Delia la început. Cu pletele-i ieșind de sub șapcă, Cosmin a venit cu strugurelul în buzunar și a povestit, în stilu-i caracteristic despre bărbații misogini și efeminați, despre femei și greșeli făcute din greșeală.

„Am distribuit din greșeală un filmuleț cu fosta prietenă pe Facebook și nu a înțeles că-i din greșeală!”, ne-a povestit candid cosmin, iar juriul chiar l-a apreciat pentru felul lui unic de a face stand up.

După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

Antonia Boantă, cea mai simpatică Palomă! În costum de pirandă, vrea să ne ia banii: „Aoleu, că te calc în picioare! Tre... Adi Bobo, cu un fes pe cap și mirare în glas: „Aud pe tot mai mulți români că l-au descoperit pe Dumnezeu. Să mori tu, a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x