Crina Zvoboda, mireasa - ventriloc, face un super-show la iUmor. Delia a rămas uimită de talentul concurentei

În a cincea ediție iUmor din sezonul 9, Crina Zvobodă, singurul artist-ventriloc din România, le-a aratat juraților trei moduri prin care pot să îmblânzească păsărica.

Crina Svoboda

Crina Zvoboda, unul dintre puținii ventriloci profesioniști din lume și singura femeie din România care a deprins acest talent, a urcat în această seară pe scena iUmor cu un număr special pentru cei trei jurați, iar acest lucru nu a scăpat-o de emoțiile copleșitoare.

Jurații au fost impresionați de felul în care concurenta putea vorbi foarte clar, deși avea gura închisă: "Eram foarte atetă să văd cum face, totuși, de ce nu mișcă niciun mușchi pe față și în același timp se aude o voce clară. Mi se pare o chestie interesantă de studiat", spune Delia.

”Cred că în acest sezon am avut cam tot ce ne puteam dori!”, va fi concluzia lui Mihai Bendeac, dar rămâne de văzut dacă asta îl va determina să și voteze numerele concurenților.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Urmărește mai jos momentul

Vezi ce au spus jurații la finalul momentului:

Ultimele știri