Antena Căutare

Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Cristina Garcia a venit tocmai din Madrid cu un moment special pregãtit pentru scena iUmor. Este controsionistă și a trăit la circ, acolo unde părinții săi își trăiau zilnic pasiunea pentru acrobație. Delia a rămas fără cuvinte când a văzut-o și a numit-o femeia fără oase. Cât despre Bendeac... Eh, Bendeac!

La repetiţii, Cristina a speriat toţi bãrbaţii din platou, cu recuzita folositã. Apoi, a apărut pe scenă și i-a cucerit pe jurați în unanimitate cu momentul sãu spectaculos de contorsionism.

Contorsionista de la iUmor provine dintr-o familie de circari aflată la a cincea generație

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar ei, jurații, au fost de-a dreptul cuceriți. „Senzaţionalã! Sunt cuceritã! Femeia nu are oase!”, a exclamat Delia, imediat dupã momentul Cristinei.

Pe Mihai Bendeac însã, concurenta l-a lãsat fãrã cuvinte, la propriu.

Doru Ivanov a făcut senzaţie pe scena de la iUmor: "Copilul meu a fost exmatriculat la doi ani şi jumătate de la gr... Lionel Dellberg, sosia lui Screech, a transformat laptele în cola şi limonadă! "A avut un număr biblic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x