Căutare Live

Cristina Garcia, femeia care nu are oase! Contorsionista care l-a făcut să "saliveze" pe Bendeac: "Mi-ar plăcea să mă luaţi puţin la șmirghel"

Cristina Garcia a venit tocmai din Madrid cu un moment special pregãtit pentru scena iUmor. Este controsionistă și a trăit la circ, acolo unde părinții săi își trăiau zilnic pasiunea pentru acrobație. Delia a rămas fără cuvinte când a văzut-o și a numit-o femeia fără oase. Cât despre Bendeac... Eh, Bendeac!

La repetiţii, Cristina a speriat toţi bãrbaţii din platou, cu recuzita folositã. Apoi, a apărut pe scenă și i-a cucerit pe jurați în unanimitate cu momentul sãu spectaculos de contorsionism.

Contorsionista de la iUmor provine dintr-o familie de circari aflată la a cincea generație

„Provin dintr-o familie de circari, aşa cã am învãţat acasã tot ce ştiu! Reprezint cea de-a cincea generaţie de acrobaţi!”, le-a mãrturisit Cristina juraţilor iUmor.

Iar ei, jurații, au fost de-a dreptul cuceriți. „Senzaţionalã! Sunt cuceritã! Femeia nu are oase!”, a exclamat Delia, imediat dupã momentul Cristinei.

Pe Mihai Bendeac însã, concurenta l-a lãsat fãrã cuvinte, la propriu.

Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri