Căutare Live

Cristina Șchiopu, olteancă get-beget, a venit la iUmor să-și încerce norocul cu un număr de stand-up comedy

Cristina Șchiopu a venit la iUmor cu un număr de stand-up comedy. Dar nu orice fel de stand-up comedy, ci spus pe oltenește. Jurații nu au putut ține pasul cu ea.

Cristina Schiopu

Cel mai încântat de apariția ei pe scenă a fost nimeni altul decât Mihai Bendeac. Juratul și-a propus să fie un gentleman adevărat și i-a oferit Cristinei Șchiopu o sticlă de apă, pe motiv că i s-au uscat buzele.

''Cum să nu observe că are buzele uscate?! El este atent la detalii, săritor'', a spus Delia despre gestul lui Bendeac.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

Cheloo nu a mai putut rezista turuielii concurentei și a părăsit scaunul.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', a spus acesta.

La final, jurații au aflat cu stupoare că cea care i-a luat mințile lui Bendeac a făcut improvizație totală în timpul numărului.

Iată cine a scris textul Cristinei

Cum au reacționat jurații

Olga Pavlova este concurenta care l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Rusoaica a venit la iUmor să spună cât de greu este să f... Sfaturile Deliei pentru Bendeac după ce Olga Pavlova și Cristina Șchiopu au urcat pe scenă. Care a fost reacția lui Miha...
Ultimele știri