Antena Căutare

Cristina Șchiopu, olteancă get-beget, a venit la iUmor să-și încerce norocul cu un număr de stand-up comedy

Cristina Șchiopu a venit la iUmor cu un număr de stand-up comedy. Dar nu orice fel de stand-up comedy, ci spus pe oltenește. Jurații nu au putut ține pasul cu ea.

Cristina Șchiopu, olteancă get-beget, a venit la iUmor să-și încerce norocul cu un număr de stand-up comedy
Cristina Schiopu

Cel mai încântat de apariția ei pe scenă a fost nimeni altul decât Mihai Bendeac. Juratul și-a propus să fie un gentleman adevărat și i-a oferit Cristinei Șchiopu o sticlă de apă, pe motiv că i s-au uscat buzele.

''Cum să nu observe că are buzele uscate?! El este atent la detalii, săritor'', a spus Delia despre gestul lui Bendeac.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

Articolul continuă după reclamă

Cheloo nu a mai putut rezista turuielii concurentei și a părăsit scaunul.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', a spus acesta.

La final, jurații au aflat cu stupoare că cea care i-a luat mințile lui Bendeac a făcut improvizație totală în timpul numărului.

Iată cine a scris textul Cristinei

Cum au reacționat jurații

Olga Pavlova este concurenta care l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Rusoaica a venit la iUmor să spună cât de greu este să f... Sfaturile Deliei pentru Bendeac după ce Olga Pavlova și Cristina Șchiopu au urcat pe scenă. Care a fost reacția lui Miha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x