Antena Căutare

Cum se votează în Marea Finala iUmor sezonul 15. Cum îți poți susține concurentul favorit în 2023

Marea Finală iUmor sezonul 15 a sosit. Concurenții se luptă pentru premiul în valoare de 20.000 de euro, iar publicul poate urmări momentele speciale pregătite de ei pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

catalin bordea, cosmin natanticu, delia, cheloo stau la masa juriului emisiunii iumor sezonul 15
Cum se votează în Marea Finala iUmor sezonul 15. Unde și cum îți poți susține concurentul preferat | Antena 1

Marea Finală iUmor sezonul 15 din 30 decembrie 2023 aduce în fața publicului 10 concurenți. În ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, finaliștii vor da totul pentru a câștiga atât trofeul, cât și suma de 20.000 de euro.

Publicul are un rol esențial în desemnarea câștigătorului, la fel ca în fiecare an. Iată cum se votează în Marea Finală iUmor sezonul 15.

Cum se votează concurentul favorit din Marea Finală iUmor sezonul 15

În Finală vor participa cei 10 câștigători ai celor 9 ediții de Audiții precum și câștigătorul ediției "The Second Chance".

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 4 LIKE-uri, prin SMS se va decide marele câștigător.

Informații și detalii despre numărul de SMS la care publicul își poate vota favoritul vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii, pe site-ul www.a1.ro, dar și pe rețelele de socializare asociate emisiunii iUmor.

Regulamentul sezonului 15 este valabil AICI.

Ei sunt finaliștii sezonului 15 iUmor. Ce concurenți au rămas în competiție pentru trofeu și premiul în valoare de 20.000 de euro

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului au ajuns 10 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu, gală difuzată pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză - aceștia luptă în ultima bătălie din acest sezon.

Dintre ei, Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo urmează să aleagă concurenții care intră la votul comun al publicului și sunt cu un pas mai aproape de a câștiga trofeul.

Ei sunt finaliștii sezonului 15 iUmor. Ce concurenți au rămas în competiție pentru trofeu și premiul în valoare de 20.00... Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Varză, poveste cu final de film. Cheloo și Bordea s-au contrazis după moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x