Dan Badea, moment savuros, în calitate de invitat special în cea de-a doua ediție „iUmor”! Atenție, imagini ce stârnesc hohote de râs! „M-a făcut «țăran»!”

Dan Badea a oferit un moment savuros de stand-up comedy în deschiderea celei de-a doua ediții a sezonului șapte „iUmor”. A renunțat pentru câteva momente la rolul de prezentator și a stârnit hohote de râs.

Dan Badea a oferit un moment savuros de stand-up comedy în deschiderea celei de-a doua ediții a sezonului șapte „iUmor”. A renunțat pentru câteva momente la rolul de prezentator și a stârnit hohote de râs.

Mihai Bendeac a recunoscut că are o slăbiciune pentru stand-up-ul făcut de colegul său de platou, Dan Badea, și că de fiecare dată se bucură la maximum de umorul acestuia.

„O să zică lumea că iau jumătate din banii pe care îi câștigă Badea din spectacolele lui, dar eu am o sensibilitate când vine vorba de momentele lui. Este absolut amuzant!”, a spus Mihai Bendeac.

iUmor, sezonul 7, editia 2. Stand-up comedy, cu Dan Badea

Dan Badea a povestit cum, abia ajuns în Franța, îmbrăcat în trening, a fost dus de cineva la un restaurant de fițe, cu două stele „Micelin”.

„Mi-a dat un sacou și o cămașă și mi-a zis: «Nu te ridici de la masă. Orice ar fi!»”, așa a început aventura lui Dan Badeea în restaurantul de fițe, unde a fost invitat să „comande ce vrea el”.

„M-am uitat în lista de vinuri, cel mai scump era 1.000 de euro. Am zis să-l încerc. La 1.000 de euro, a venit unul – cred că l-au trezit din spate: «A luat un prost sticla aia, trezește-te!»… Că a venit unul derutat și cu o medalie.Eu știu că e somelier, că am văzut în filme. La noi nu-i vezi, nu ești obișnuit. Mă uitam la el și mă gâdeam: «Ce e cu medalia asta? E campionul bețivilor?». A venit cu o sticlă de vin… Atâta presiune n-am avut în viața mea. Mi-a povestit de ziceai că ne combinăm pe Tinder”, a început Dan Badea să povestească, în stilul caracteristic.

Vă mai spunem doar că somelierul n-a răbdat până la capăt cu Dan Badea și l-a numit „țăran”. Apoi, nici cu mâncarea nu i-a fost mai ușor.

Urmăriți întregul moment de stand-up comedy cu Dan Badea în clipul de mai jos din emisiunea „iUmor”.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri