Antena Căutare

Dan Frînculescu, invitat special în marea finală iUmor, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1

iUmor sezonul 16 se apropie de marea finală! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzată duminică, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a câștiga atât trofeul, cât și marele premiu în valoare de 20.000 de Euro.

colaj dan frînculescu pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
iUmor sezonul 16 se apropie de marea finală | Antena 1

Dan Frînculescu a pregătit un număr special pentru marea finală, așa cum numai el știe.

Dan Frînculescu, invitat special în marea finală iUmor, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1

După ce a prezentat o serie de roast-uri, printre care și unul la adresa societății, a oamenilor cu foarte mulți bani, în special, Cheloo i-a mărturisit comediantului: „Îți mulțumim! Ai eclipsat peste jumătate dintre concurenții din seara asta!”, recunoscând: „Sunt fan Frînculescu!”

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 16 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 12 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro.

Articolul continuă după reclamă

Deși finala iUmor, difuzată duminică, 26 mai, de la 20:00, pe Antena 1 este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live, duminică seară, după ce Emi și Cuza vor anunța: „START VOT!”

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 16, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

Ei sunt finaliștii sezonului 16 iUmor. Concurenții care au rămas în competiție pentru trofeul iUmor și pentru premiul de... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Ansamblul Libelula intră în marea cursă. Cheloo: „Păcat de voi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x