Antena Căutare

Dan Țuțu a povestit greutățile pe care le-a trăit ca elev în România, la „iUmor”. Motivul pentru care „i-a crăpat ghipsul” la Bacalaureat

Dan Țuțu a revenit la „iUmor”, după apariția din sezonul cinci, și a povestit greutățile pe care le-a trăit ca elev în România, stârnind râsete. La examenul de Bacalaureat, s-a prezentat ca un „manechin la ortopedie”, cu piciorul pus în ghips, după ce și l-a rupt la un meci de fotbal. Din cauza unor elevi din spatele lui, i-a crăpat ghipsul.  

Dan Țuțu a revenit la „iUmor”, după apariția din sezonul cinci, și a povestit greutățile pe care le-a trăit ca elev în România, stârnind râsete. La examenul de Bacalaureat, s-a prezentat ca un „manechin la ortopedie”, cu piciorul pus în ghips, după ce și l-a rupt la un meci de fotbal. Din cauza unor elevi din spatele lui, i-a crăpat ghipsul.

După ce a explicat motivul pentru care și-a luat numele de Dan Țuțu, stârnind râsete, concurentul de la „iUmor” a povestit de ce peripeții a avut parte ca elev în școala din România.

La liceu, după ce a dat Treapta a doua, examenul de trecere de la clasa a X-a la clasa a XI-a, a intrat penultimul, pe locul 59 din 60! Motiv pentru care l-a umilit timp de doi ani pe colegul care a intrat pe ultimul loc.

„Un prost, vă dați seama.. Doi ani l-am umilit. «Mergi în spate! Păi tu ai tupeu să mergi cu elita?»”, a glumit el.

La Bacalaureat, pe care nu l-a dat la fel ca elevii din ziua de azi, care îl susțin cu „CNA-ul, cu DNA-ul, cu toată lumea”, Dan Țuțu a avut o experiență de neuitat.

„Stăteam în bancă și mă gândeam ce fac eu, ce copiez. Și mă bate unu pe spate. Când m-am întors, erau doi de la seral. Se uită la mine și zice: «Tu ești de la zi, mă?». «Nu, eu sunt de noapte, dar am venit mai devreme». Zice: «Hai că vă știu eu pe ăștia de la zi. Vezi că te ia mama dracului! Copiem toți de la tine!». Când mi-a zis asta, s-au încordat mușchii-n mine de mi-a crăpat ghipsul!”, a povestit Dan Țuțu.

„Incredibil mi-a mers în acel an, încât am luat hotărârea să nu dau la facultate, că mi-era teamă că intru”, a mai glumit el.

Urmăriți întregul moment prezentat de Dan Țuțu în clipul de mai jos din emisiunea „iUmor”.

Ups! Delia s-a îndrăgostit lulea, la „iUmor”? Un concurent i-a lăsat mască pe toți! „Așa bărbat în platou n-ați mai avut... Mariana Calfa a venit cu un cocoș la „iUmor”! „Am întâlnit numai bărbați bețivi și nenorociți. Escroci sentimentali”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x