Antena Căutare

Dan Țuțu, cunoscut la birou și drept „Suleiman Tamponul”, i-a făcut praf pe jurații de la „iUmor” cu glumele sale! „Băi, era atât de slabă...”

Dan Țuțu este cel mai savuros concurent venit în prima ediție a sezonului cinci „iUmor”! Numărul său i-a cucerit definitiv pe jurați!

Dan Țuțu este cel mai savuros concurent venit în prima ediție a sezonului cinci „iUmor”! Numărul său i-a cucerit definitiv pe jurați!

Urcat pe scenă plin de încredere, concurentul a prezentat un număr inedit de stand up comedy, inspirat din viața de zi cu zi și din problemele bărbaților în raport cu...femeile!

„Am fost primul curier-tampon de după anii 90. La câte am cumpărat...Am fost poreclit în birou Suleiman Tamponul”, și-a început acesta numărul de glume!

Jurații s-au amuzat copios și au decis că Dan Țuțu merită să meargă mai departe în concurs! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi tot show-ul concurentului de la „iUmor”!

Și nu uita! Poți urmări cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor” și online, pe platforma Antena Play!

„Bonasera, tu ești fata din Pipera care-i termini pe bărbați și iei banii la amanți” Mihai Marin i-a lăsat mască pe toți... Surpriză uriașă pentru Delia! „Nu putem să mai facem o dată scena, atunci când am o față?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x