iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Dan Țuțu, cunoscut la birou și drept „Suleiman Tamponul”, i-a făcut praf pe jurații de la „iUmor” cu glumele sale! „Băi, era atât de slabă...”

 

Dan Țuțu este cel mai savuros concurent venit în prima ediție a sezonului cinci „iUmor”! Numărul său i-a cucerit definitiv pe jurați!

Urcat pe scenă plin de încredere, concurentul a prezentat un număr inedit de stand up comedy, inspirat din viața de zi cu zi și din problemele bărbaților în raport cu...femeile!

„Am fost primul curier-tampon de după anii 90. La câte am cumpărat...Am fost poreclit în birou Suleiman Tamponul”, și-a început acesta numărul de glume!

Jurații s-au amuzat copios și au decis că Dan Țuțu merită să meargă mai departe în concurs! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi tot show-ul concurentului de la „iUmor”!

Și nu uita! Poți urmări cel de-al cincilea sezon al emisiunii „iUmor” și online, pe platforma Antena Play!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE