Antena Căutare

„La divorț i-am zis să-și cheme toate prietenele”. Dănuț Petre, stand up cu glume delicioase și...periculoase! „Am făcut asta ca să stresez Bendeacul”

În semifinala sezonului 8 al emisiunii iUmor, un concurent cu adevărat surprinzător a fost Dănuț Irinel Petre, care a făcut un super număr de stand up comedy!

„La divorț i-am zis să-și cheme toate prietenele”. Dănuț Petre, stand up cu glume delicioase și...periculoase! „Am făcut asta ca să stresez Bendeacul” Galerie
Petre Dănuț, în semifinală iUmor al sezonului 8

Un moment cu adevărat special din semifinala emisiunii iUmor a fost atunci când pe scenă și-a făcut apariția simpaticul Dănuț Irinel Petre, care ne-a făcut să râdem cu lacrimi.

STAND UP COMEDY DE SENZAȚIE CU DĂNUȚ IRINEL PETRE

Concurentul ne-a surprins cu o rafală de glume savuroase, în care ne-a zis cum a apărut pe lume, ce certuri are cu soția și ce super afacere a făcut, după ce a cumpărat o cămașă de...cânepă!

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

Numărul a fost unul special, apreciat de toți cei trei jurați ai emisiunii iUmor! Cheloo a fost primul care și-a exprimat admirația pentru concurent, dar a mascat totul ca să-l enerveze puțin pe Bendeac.

„La divorț i-am zis să-și cheme toate prietenele”. Dănuț Petre, stand up cu glume delicioase și...periculoase! „Am făcut asta ca să stresez Bendeacul”

Petre Dănuț, în semifinală iUmor al sezonului 8

Petre Dănuț, în semifinală iUmor al sezonului 8

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Te felicit și te aplaud în picioare, omule! A fost un număr foarte, foarte bun, la care nu mă așteptam”, i-a dezvăluit Mihai Bendeac.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala iUmor ca să savurezi și tu amuzantul moment!

Câțiva centimetri și îi strivea capul! Bendeac a trăit spaima vieții sale, la iUmor! Gabor Orban a sărit cu bicicleta pe... Ce pățește un șeic care își plimbă cămila pe străzile din România? „Știrile care nu contează”, comedie curată la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x