Antena Căutare

Delia, apariție sclipitoare, la filmările noului sezon "iUmor". Cum s-a prezentat jurata, în fața concurenților: "Sunt un fel de unicorn intergalactic, astăzi. Sper că sunteți bine, eu nu"

Ca în fiecare sezon, Delia nu se dezminte şi are cele mai extravagante apariţii. În timpul filmărilor de astăzi, jurata s-a prezentat într-un outfit nu tocmai potrivit pentru căldură de afară, însă extrem de... sclipitoare.

Ca în fiecare sezon, Delia nu se dezminte şi are cele mai extravagante apariţii. În timpul filmărilor de astăzi, jurata s-a prezentat într-un outfit nu tocmai potrivit pentru căldură de afară, însă extrem de... sclipitor.

Trebuie să recunoaştem, însă, că se încadrează perfect în trend, cu această salopetă plină de paiete. Cât despre coafură, ei bine, este ieşită din comun, așa cum îi șade bine.

"Femeie, eşti îmbrăcată, din cap până în picioare, cu două mii de paiete, în cap ai un din asta de unicorn şi ditamai tocurile şi tu mă întrebi de inelele mele", a fost reacţia lui Mihai Bendeac, după ce, curioasă din fire, Delia l-a luat la întrebări în legătură cu accesoriile purtate.

Pe bune, Delia? Pe bune?

Delia și Bendeac, în direct, de la filmările iUmor: "Rugați-vă pentru noi!". Ce au pățit cei doi jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x