Antena Căutare

Delia fața-n față cu Mihai Morar, în Morning ZU. „Să-mi cânți” s-a auzit live la ZU

Delia a fost invitata lui Mihai Morar în Morning ZU, matinalul celui mai ascultat post de radio din București. Lansată pe 24 septembrie, piesa „Să-mi cânți” are deja peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube și o apariție live în Morning ZU. Ce poate să-și dorească mai mult Delia, artista care a avut talentul de a compune și cânta o astfel de melodie.  

”Să-mi cânți” este o ZUper piesă de dragoste, cu un mesaj emoționant, compusă de artistă în colaborare cu The Motans. De producție s-a ocupat Alex Cotoi, completând astfel aceeași echipă care a contribuit și la producția single-ului anterior ”Rămâi”. Videoclipul are la bază conceptul Deliei, filmat și regizat de Alex Ceaușu și prezintă o Delia cameleonică, surprinzătoare, avantgardistă, cu ținute creative și colorate. Una dintre scenele din clip a fost inspirată de experimentul Abramovic, prin care o femeie a stat nemișcată vreme de șase ore și a permis oamenilor prezenți în aceeași cameră să îi facă orice doreau, experiment care a scos la iveală părți întunecate ale naturii umane.

„Am fost în vacanță în Elveția. Am mers zilnic minim 20 de kilometri pe trasee. Nu-mi dau seama daca e mult sau puțin. Oricum, în urcare și coborâre, e altceva. Mi-a plăcut că m-am simțit foarte bine fizic și psihic. Este fabulos”, a declarat Delia, în exclusitate la Radio ZU.

Delia fața-n față cu Mihai Morar, în Morning ZU. „Să-mi cânți” s-a auzit live la ZU

Altfel, Delia recunoaște că are momente în viața de zi cu zi când și-ar dori să fie în altă parte. „În ultimii 2 ani cred că mi-am oferit mult timp mie, însă în continuare consider că nu e suficient. În continuare mi se pare că ar trebui să fiu în altă parte. Nu atunci când sunt pe scenă sau la cântări, ci atunci când apare câteo rutină. Nu-mi place rutina filmărilor foarte multe, zile în șir de filmare în care fac același lucru, stau ore întregi la machiaj sau pe un scaun. De multe ori nu mai am răbdare să fac aceleași lucru pe care le făceam înainte. Nu știu: ședințe foto etc. Începe să mi se pare greu și atunci am nevoia sa echilibrez puțin în zona aceasta. Să văd mai mult, să călătoresc mai mult, să-mi dau timp mie. Că așa simt”, i-a mai declarat Delia DJ-ului Radio ZU.

Delia fața-n față cu Mihai Morar, în Morning ZU. „Să-mi cânți” s-a auzit live la ZU

La început de noiembrie, Delia repornește turneul național „Acadelia”. „După o scurtă pauză de-o vară vă aștept pe 3 noiembrie, la Cluj, la Sala Polivalenta”, conchide Delia.

Mihai Bendeac, recunoscător trupei Ha-Rap: "Vă mulțumesc pentru că ne arătați că se pregătesc oamenii pentru scena ... Varză a rememorat era "Asl pls". Cine își mai aduce aminte de miRC?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x