Antena Căutare

Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: “Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Mâine seară, de la ora 20:00, la iUmor, 8 concurenți vor urca pe scenă în fața juraților, dar doar unul dintre ei va putea câștiga semifinala și se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 13 decembrie.

Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: “Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae” Galerie
Mr. Bean la iUmor

Arnaldo Mangini, sosia lui Mr Bean, i-a cucerit pe cei trei jurați în audiții, Mihai Bendeac chiar a crezut pentru câteva secunde că este celebrul Rowan Atkinson pe scena iUmor. Nici în semifinală lucrurile nu au stat diferit. Doar că pentru momentul ales de acesta, Arnaldo a cerut ajutorul celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, iar ce a ieșit a stârnit hohote de râs. Delia a fost impresionată de numărul pregătit de Mr Bean: “Arnaldo a dat o stare senzațională de bine în platou, a adus o bucurie aparte. A făcut totul foarte artistic și bine studiat. Dan Badea și Șerban au fost delicioși alături de Mr Bean, un trio de senzație! Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae!”.

Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: “Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Mr. Bean la iUmor

Mihai Bendeac a recunoscut că nu s-ar sătura niciodată de un astfel de număr: “Aș putea să vă văd în fiecare zi a existenței mele până la capăt!”. Chiar și Cheloo i-a apreciat spectacolul lui Mr Bean și crede că apariția lui va rămâne în istoria sezoanelor iUmor: “Arnaldo este un concurent memorabil la iUmor. Țin minte că m-am distrat foarte tare la prima lui apariție din audiții. Este foarte bun în ceea ce face, îl imită extraordinar pe Mr Bean. Mi s-a părut un număr potrivit pentru unul dintre băieții mei de 5 ani”. Dacă va reuși Mr Bean să obțină cele 3 "Thumbs up", telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la 20:00, la Antena 1.

Opt concurenți vor urca vineri, 6 decembrie, pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

VIDEO/ Mihai Bendeac a făcut o criză de nervi pentru că nu are apă caldă! „Cred că are 0,0001 grade apa asta”... Ups! Mihai Bendeac o sărută pe Delia în semifinala „iUmor”?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x