Antena Căutare

MAREA FINALĂ IUMOR. Delia, jurata „iUmor”, s-a fotografiat fără machiaj. Fanii au fost mai mult decât încântați: „Te invidiază câte unele! Ești cea mai frumoasă!”

Chiar dacă pe scenă și în videoclipuri, adoptă machiaje extravagante și are curaj să meargă pe ultimele tendințe, în viața de zi cu zi, Delia, jurata „iUmor”, renunță la machiaj. De curând, artista s-a fotografiat fără machiaj.

Chiar dacă pe scenă și în videoclipuri, adoptă machiaje extravagante și are curaj să meargă pe ultimele tendințe, în viața de zi cu zi, Delia, jurata „iUmor”, renunță la machiaj. De curând, artista s-a fotografiat fără machiaj.

Doar cu puțin rimel, Delia a demonstrat că este superbă oricum și că naturalețea îi dă un farmec aparte. De altfel, nu mai e niciun secret că... frumusețea e caracteristică de familie, pentru că atât mama, cât și sora Deliei par desprinse din basme.

„Te invidiază câte unele! Ești cea mai frumoasă!”, „Minunatăăăăăăăăă!”, „Doamne, cât de superbă ești și naturală!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor. Voi ce credeți?

”iUmor” își află câștigătorul din acest sezon duminică, 10 decembrie, în marea finală! De la ora 20.00, vom avea un show de patru ore!

MAREA FINALĂ IUMOR. Mihai Bendeac, juratul iUmor", are un câine năzdrăvan: „Ție nu ți-e rușine de ce ai făcut? De m... MAREA FINALĂ IUMOR. Cele mai VIZUALIZATE momente de la iUmor! Râzi cu lacrimi când o să revezi fazele astea, îți garantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x