MAREA FINALĂ IUMOR. Delia, jurata „iUmor”, s-a fotografiat fără machiaj. Fanii au fost mai mult decât încântați: „Te invidiază câte unele! Ești cea mai frumoasă!”

Chiar dacă pe scenă și în videoclipuri, adoptă machiaje extravagante și are curaj să meargă pe ultimele tendințe, în viața de zi cu zi, Delia, jurata „iUmor”, renunță la machiaj. De curând, artista s-a fotografiat fără machiaj.

Chiar dacă pe scenă și în videoclipuri, adoptă machiaje extravagante și are curaj să meargă pe ultimele tendințe, în viața de zi cu zi, Delia, jurata „iUmor”, renunță la machiaj. De curând, artista s-a fotografiat fără machiaj.

Doar cu puțin rimel, Delia a demonstrat că este superbă oricum și că naturalețea îi dă un farmec aparte. De altfel, nu mai e niciun secret că... frumusețea e caracteristică de familie, pentru că atât mama, cât și sora Deliei par desprinse din basme.

„Te invidiază câte unele! Ești cea mai frumoasă!”, „Minunatăăăăăăăăă!”, „Doamne, cât de superbă ești și naturală!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor. Voi ce credeți?

”iUmor” își află câștigătorul din acest sezon duminică, 10 decembrie, în marea finală! De la ora 20.00, vom avea un show de patru ore!

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri