Antena Căutare

Delia, jurata „iUmor”, surprinsă în prima zi de primăvară cu cel mai frumos mărțișor și o declarație de dragoste emoționantă: „ Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele!”

Delia, jurata „iUmor”, surprinsă în prima zi de primăvară cu cel mai frumos mărțișor și o declarație de dragoste emoționantă!

Delia, jurata „iUmor”, a fost surprinsă în prima zi de primăvară cu cel mai frumos mărțișor și o declarație de dragoste emoționantă!

„ Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renașterii naturii să-ti aducă aminte că întotdeauna mai exista o speranţă. O primăvară ca-n povești!”, i-a scris un fan. Cât despre mărțișor, o gărgăriță așezată pe o potcoavă din perle, nu știm de la cine l-a primit, cert e că artista l-a arătat fanilor și cu siguranță îl va purta în piept pentru a-i aduce mult noroc!

Delia, jurata „iUmor”, surprinsă în prima zi de primăvară cu cel mai frumos mărțișor și o declarație de dragoste emoționantă: „ Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele!”

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România, iUmor, a revenit cu cel de-al cincilea sezon al show-ului, difuzat în fiecare duminicã, de la ora 20.00, la Antena 1 și online pe AntenaPlay. Pentru perioada audițiilor, Delia a fost cea care a avut grijă să își compună fiecare ținută în parte.

Emoții pe scena ”iUmor”: Mihai Bendeac, cerut în căsătorie printr-o poezie de dragoste: ”Este la ”iUmor” un prinț frumos... Adevărul despre unul dintre cele mai pătimașe săruturi de la ”iUmor”: "Are niște buze senzuale, da, sărută bine!&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x