Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Delia nu și-a recunoscut mama! Gina Matache, despre momentul de pe scena iUmor: „O aveam în minte pe Draga Olteanu Matei”

O ediție de neuitat! Gina Matache a vorbit la „Răi da Buni” despre momentul de pe scena iUmor. ”O aveam în minte pe Draga Olteanu Matei”, a spus mama Deliei.

A fost o ediție de neuitat! Gina Matache a vorbit la „Răi da Buni” despre momentul de pe scena „iUmor”. „O aveam în minte pe Draga Olteanu Matei”, a spus mama Deliei.

Roast-ul juraților „iUmor” a fost plin de surprize. Delia a crezut că nu vede bine, atunci când, pe scenă și-a făcut apariția „doamna de la curățenie”.

„O știu pe femeia asta de undeva...de unde o știu?”, se tot întreba Delia, înainte să își dea seama că urma să fie „luată la roast” chiar de mama ei.

Cum a fost experiența de pe scena „iUmor” pentru Gina Matache?

„Mi-au dat o hârtie, să citesc cumva, de pe ea, dar am zis fraților, eu nu văd, iar cu ochelari nu intru pe scenă. Lăsați-mă pe mine, că o scot eu cumva la capăt. Am văzut scheletul, cu ce trebuie să ating. Tot timpul am avut-o în minte pe Draga Olteanu. Îmi imaginam cum ar fi jucat dumneaei.”

Cum a reușit să-și păstreze apariția în emisiune un secret?

„M-au băgat fetele la costume. Am stat cu doamnele de la cabină, le-am ținut de vorbă. Acolo am creat și costumul. Am zis că nu pot să intru în țol festiv să fac caterincă. N-am făcut un roast adevărat”, a povestit mama Deliei.

sursa: antenastars.ro

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro