Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Delia nu și-a recunoscut mama! Gina Matache, despre momentul de pe scena iUmor: „O aveam în minte pe Draga Olteanu Matei”

O ediție de neuitat! Gina Matache a vorbit la „Răi da Buni” despre momentul de pe scena iUmor. ”O aveam în minte pe Draga Olteanu Matei”, a spus mama Deliei.

A fost o ediție de neuitat! Gina Matache a vorbit la „Răi da Buni” despre momentul de pe scena „iUmor”. „O aveam în minte pe Draga Olteanu Matei”, a spus mama Deliei.

Roast-ul juraților „iUmor” a fost plin de surprize. Delia a crezut că nu vede bine, atunci când, pe scenă și-a făcut apariția „doamna de la curățenie”.

„O știu pe femeia asta de undeva...de unde o știu?”, se tot întreba Delia, înainte să își dea seama că urma să fie „luată la roast” chiar de mama ei.

Cum a fost experiența de pe scena „iUmor” pentru Gina Matache?

„Mi-au dat o hârtie, să citesc cumva, de pe ea, dar am zis fraților, eu nu văd, iar cu ochelari nu intru pe scenă. Lăsați-mă pe mine, că o scot eu cumva la capăt. Am văzut scheletul, cu ce trebuie să ating. Tot timpul am avut-o în minte pe Draga Olteanu. Îmi imaginam cum ar fi jucat dumneaei.”

Cum a reușit să-și păstreze apariția în emisiune un secret?

„M-au băgat fetele la costume. Am stat cu doamnele de la cabină, le-am ținut de vorbă. Acolo am creat și costumul. Am zis că nu pot să intru în țol festiv să fac caterincă. N-am făcut un roast adevărat”, a povestit mama Deliei.

sursa: antenastars.ro