Căutare Live

Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai spectaculos truc!”

Un nou moment exploziv pe scena de la iUmor a fost adus de Demented Brothers. Sunt frați, sunt muți, dar sunt un munte de talent, astfel că jurații emisiunii de la Antena 1 au fost impresionați. 

A șasea ediție a emisiunii iUmor i-a adus în fața juraților pe magicienii de la Demented Brothers. Folosindu-se de o batistă și extrem de expresivi, cei doi i-au dat gata pe jurați cu un show de magie.

”E nevoie de un astfel de moment, ca la carte.”, a spus Delia, iar Cheloo la completat-o: ”Sunteți doi artiști mari. Vă mulțumim din suflet.”, a spus el.

Vezi și: Adi Dima, număr de roast cu maşinile celor trei juraţi! Mihai Bendeac, scos din sărite: "Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea"

Cum a reacționat Mihai Bendeac, află în clipul de mai sus!

Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri