Antena Căutare

Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai spectaculos truc!”

Un nou moment exploziv pe scena de la iUmor a fost adus de Demented Brothers. Sunt frați, sunt muți, dar sunt un munte de talent, astfel că jurații emisiunii de la Antena 1 au fost impresionați. 

A șasea ediție a emisiunii iUmor i-a adus în fața juraților pe magicienii de la Demented Brothers. Folosindu-se de o batistă și extrem de expresivi, cei doi i-au dat gata pe jurați cu un show de magie.

”E nevoie de un astfel de moment, ca la carte.”, a spus Delia, iar Cheloo la completat-o: ”Sunteți doi artiști mari. Vă mulțumim din suflet.”, a spus el.

Vezi și: Adi Dima, număr de roast cu maşinile celor trei juraţi! Mihai Bendeac, scos din sărite: "Eu femeie n-am, dar nu te lega de maşina mea"

Cum a reacționat Mihai Bendeac, află în clipul de mai sus!

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe faț... Stevie Starr - "Regurgitatorul Profesionist”, moment senzațional la iUmor! A înghițit un pește viu și l-a scos înap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x