Antena Căutare

Doamna Antoaneta, lecții pentru Mihai Bendeac: "Mânuța mea e un onor, Divin este al meu picior!" Cheloo: "Favorita mea în această zi"

Pentru că și-a cumpărat o rochie pe care nu a mai apucat să o poarte din cauza COVID-19, s-a gândit să o scoată "la plimbare" până la iUmor: "Am dat banii pe ea și era păcat".

A intrat pe scenă și și-a spus povestea pe ritmuri de operetă: "Sunt profesoara GEO-el / Toți mă cunosc și-mi spun la fel / "Bună ziua, GEO-el" / La școală-i bine, dar pentru mine, plictisitor e uneori."

Cheloo: "Favorita mea în această zi. Am privit actul artistic, așa, ca un copil."

La final a făcut un gest frumos pentru Mihai Bendeac. I-a dat niște sfaturi ca să-și găsească perechea potrivită: "Marchiz cum ești, mult mă uimești / Că nu știi să cunoști / Oamenii mai fini, de noblețe fini / Ci îi iei drept niște proști / Mânuța mea e un onor, Divin este al meu picior!"

Cheloo: "Eu vreau să sărbătoresc venirea acestei doamne la iUmor!"

Prima ediție iUmor a început în forță! Ionuț Rusu l-a adus pe scenă pe Raed Arafat: "Introducem măsura statului aca... Un moment de autoironie la iUmor: "Cât a fugit bătrânica aia, nu a fugit toată viața ei". Cheloo: "Putem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x