Antena Căutare

Doina Teodoru, Ana și Monica Odagiu, Cosmin Natanticu, printre invitaţii care vor urca pe scena iUmor, în cadrul Galei de Poveste

Delia, Alina Pușcaș, Costel și Cheloo vor fi luați la roast de invitații surpriză. Doina Teodoru, surorile Ana și Monica Odagiu, Lizzy și Cosmin Natanticu sunt doar câțiva dintre invitații surpriză ai Galei de Poveste iUmor.

colaj invitați speciali la iUmor gala de poveste, costumați în personaje de basm Galerie
Doina Teodoru, Ana și Monica Odagiu, Lizzy și Cosmin Natanticu, printre invitaţii care vor urca pe scena iUmor, în cadrul Galei de Poveste | Antena 1

Aceştia vor aduce la viață diferite personaje din lumea poveștilor, însă glumele lor vor fi unele inspirate din cotidian. Cum au fost roast-uiți Delia, Alina Pușcaș, Costel și Cheloo, dar și Șerban Copoț și Dan Badea, telespectatorii pot afla urmărind noul episod al show-ului de umor care va fi difuzat duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Doina Teodoru o va impersona pe Cenușăreasa și, după ce va dezvălui câteva aspecte despre viața trăită alături de surorile și mama vitregă, ea a lansat câteva poante la adresa juraților iUmor.

„În povești, numele prințului este mai puțin important. Ce trebuie să știm este că: e print și e bogat! Și al meu și al prietenei mele, Albă-ca-Zăpada, e Prințul! Ca și cum pe soțul tău, Delia, l-ar chema Bărbatul, că bogat știm că e! E bogat pentru că te are pe tine! (…). Oricum, nu e ușor să fii prințesă… și oricum, dragostea durează trei ani și magia dispare la miezul nopții. Așa că eu o să fug. Promit că nu o să-mi mai pierd pantoful, dar, vă rog, fetelor să-mi promiteți și voi că nu vă mai pierdeți timpul cu tot felul de prinți deghizați în cai… sau era invers?!“, va spune actrița.

Monica și Ana Odagiu vor păși pe scena emisiunii tot în calitate de surori: Elsa și Ana.

„Am adus-o aici să-i găsim pe cineva care să fie… un băiat simplu, nu prea pretențios, cineva care să accepte orice și să nu prea-l iubească femeile“, va preciza Elsa, iar sora ei mai mica o va completa astfel: „Eu sunt Prințesa Ana și sunt cam mică pentru măritiș. Nu vreau să mă mărit, eu vreau să mai experimentez. Adică… aș vrea un băiat care să stea cu mine degeaba și să vedem dacă se naște ceva“.

Lizzy și Cosmin Natanticu vor aduce la viață personajele Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos.

„Oameni buni, toată ziua sunt pe drumuri! Am tot felul de task-uri: «Du-te și ia salată din grădina de aur», «Treci să iei pâine de la cuptorul de argint», «Ia niște mere din grădina de cupru». Și toate astea pentru ce?! Să îmi dea tatăl ei mâna ei?!?“, va puncta comediantul, iar partenera lui va face o mărturisire care îi va uimi pe toți: „Din momentul ăsta, noi ne-am despărțit! Eu nu mai cred în tine! (…). Fac un anunț: cei care își doresc să aibă o relație plină de iubire, de pasiune, de respect, de încredere, de armonie, de absolut orice ar putea să facă o femeie fericită, vă rog să mă contactați“.

Ce scene au urmat după aceste dezvăluiri, poți descoperi în timpul Galei de Poveste, ediția specială iUmor de duminică, 18 decembrie

Bogdan Drăcea va îmbrăca hainele lui Batman și îi va amuza pe toți cei din platoul de filmare cu poveștile sale, Magdalena Chihaia ne va transpune în Capra cu trei iezi, iar Alexandru Arnăutu Vraciu va fi Zmeul Zmeilor.

Momentele integrale, însă, și alte surprize petrecute în timpul Galei de Poveste, telespectatorii le pot afla urmărind ediția specială iUmor, duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Alina Pușcaș se va alătura juriului iUmor în cadrul Galei de Poveste. Prezentatoarea o va impersona pe Albă-ca-Zăpada... iUmor sezonul 13, Gala de Poveste. Alina Pușcaș s-a transformat în Albă ca Zăpada și a dezvăluit cine sunt „piticii” din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x