Antena Căutare

„Luați loc și țineți-vă respirația, băi, fătălăilor!”. Doina Teodoru, sosia Danei Budeanu, cel mai tare moment la „iUmor”! Delia: „Bă, băiatule! Cât seamănă!” - Video

Doina Teodoru a revenit la „iUmor” și a deschis cea de-a patra ediție a sezonului opt cu un nou număr senzațional, în care a imitat-o la perfecție pe Dana Budeanu.

Pentru câștigătoarea celui de-al treilea sezon, scena „iUmor” nu mai are secrete!

„Bă, băiatule, bă! Ești nebun? Cât seamănă! Incredibil”, a reacționat Delia, imediat ce Doina Teodoru a pășit din nou pe scena „iUmor”, de această dată în rolul Danei Budeanu.

„Luați loc și țineți-vă respirația! Mi-e și răuț, așa…”, și-a început discursul Dana Budeanu… Pardon, Doina Teodoru, în rolul Danei Budeanu.

„O să încep prin a lua frumos pe genunchi pe fetele astea din primul rând, și nu mă refer la tine, Mihai, ci la amețitele alea, din spatele tău! Păi ia ziceți, mă, fetelor, ce facem, ă? Susțineți drepturile aricilor, sau care e treaba, ă?

Că am văzut numai țepi cum vă ies prin ciorapi! Ce să facă, mă, un bărbat cu voi? Să rașcheteze parchetul cu picioarele alea păroase?”, a „intrat în pâine” Doina Teodoru, în rolul Danei Budeanu.

„Ziceți, mă, în pat sunteți tot așa, statui? Mai faceți și voi stânga-dreapta, că poate se uită și el la un meci! Mai faceți și voi stânga-dreapta, la fazele importante, da? Că nu sunteți de piatră! Pe de altă parte, și voi, mafioților, nu mai întrebați când are orgasm, da? Că n-aveți voi de unde să știți, că nu sunteți acasă la ora aia!”, a continuat Doina Teodoru, imitând-o perfect pe Dana Budeanu.

Roxana Chiperi, prima femeie pe care Mihai Bendeac a cerut-o de nevastă, a încins atmosfera la „iUmor”! A dansat aproape goală! „Mi-a căzut fața, cu tot cu creier” - VIDEO

A trecut, bineînțeles, și la critici la adresa bărbaților, apoi la femeile tinere care umblă cu „boșorogi” și la cele cu „bot de rață”, dar și la o autoironie!

„Ooo, mămica mea! Aia e bomba bombelor!”, a reacționat Mihai Bendeac la un comentariu al „Danei Budeanu”, izbucnind în râs.

E greu cu amorul pentru Eduard Vacariu! A povestit tot la „iUmor”! „Am fost la ea acasă, cu flori. Mi-a deschis bunică-sa!”- Video

„Hai că v-am pupat! M-am ridicat așa în fața voastră ca să vedeți cât de bine stau pe fizic! Atât! Să se tragă cortina, mersi!”, a încheiat „Dana Budeanu”, după ce „i-a luat puțin pe genunchi” și pe jurații „iUmor”.

Dana Budeanu, criticul vedetelor, este cunoscută de o țară întreagă, canalul său de YouTube făcând deliciul publicului în ultima vreme.

Savurați întregul moment al Doina Teodoru, sosia Danei Budeanu, pe scena „iUmor”, urmărind clipul de mai sus!

Mihai Bendeac, adevărul, pe bune! A vorbit liber despre lucrurile pe care nu le-a spus niciodată: "Sunt foarte mult... E greu cu amorul pentru Eduard Vacariu! A povestit tot la „iUmor”! „Am fost la ea acasă, cu flori. Mi-a deschis bunică-s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x