Căutare Live

"Domo arigato!” Kabuki Mono, un grup artistic din Japonia pe scena ”iUmor”, face senzație! Au făcut senzație cu măștile lor!

Un grup artistic din Japonia pe scena ”iUmor” le reamintește Deliei și lui Cheloo de vacanțele petrecute în această țară și de cultura impresionantă

Un grup artistic din Japonia pe scena ”iUmor” le reamintește Deliei și lui Cheloo de vacanțele petrecute în această țară și de cultura impresionantă. Are un număr cu adevărat impresionant, din care nu lipsesc măștile!

”Iubesc căciulile, iar aceasta reprezintă o tunsoare tradițională a samurailor japonezi, care a fost interzisă în secolul XIX-lea, după introducerea noului sistem militar occidental. Având în vedere că eu sunt fascinat de cultura japoneză și consider că sunt un popor admirabil, încerc să îmi păstrez respectul în comunicarea cu ei”, a spus Cheloo entuziasmat că primește și un suvenir de la concurenții japonezi.

Mai mult, Delia și Cheloo, care au vizitat deja Țara Soarelui Răsare, au început să îi laude lui Mihai Bendeac mâncarea, oamenii și cultura impresionantă, încercând să îl convingă pe colegul lor că ar trebui să înceapă deja să plănuiască o vacanță.

Mihai Bendeac nu-şi doreşte să devină tată! Motivele?... Mihai Bendeac, fascinat de o concurentă din Japonia: "Este de departe cea mai frumoasă femeie care e venit la iUmor...
Ultimele știri