Antena Căutare

"Dorian Popa, vreau să te folosesc pe post de bară!". Mirela Buhuș, striperița lui Cheloo, la datorie: "Am văzut o țață care se ia în gură!"

Mirela Buhuș a venit la ”iUmor” cu o surpriză pregătită pentru jurați și, mai ales, pentru Cheloo de care a mărturisit că se simte atrasă. Iar telespectatorii au trimis-o  până în marea finală.

Mirela Buhuș a venit la ”iUmor” cu o surpriză pregătită pentru jurați și, mai ales, pentru Cheloo de care a mărturisit că se simte atrasă. Iar telespectatorii au trimis-o până în marea finală.

Surpriza sa la ”iUmor” a fost cu adevărat de proporții: din vârful unei bare, în mijlocul scenei, Mirela a început un monolog. Numărul a continuat însă cu un dans la bară care i-a uimit pe toți cei prezenți, iar Mirela a încercat chiar să îi atragă în jocul ei și pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Până la final, chiar a reușit să le dea o lecție de dans la bară Deliei și lui Mihai.

Ce a pregătit în această seară? Un moment la fel de intens, care, însă, îi va lăsa mască pe jurați: "Mi s-a părut halucinant că cineva face o așa greșeală în finală", este reacția lui Cheloo. Bendeac nu s-a putut abține nici el: "Am văzut o țață care se ia în gură!".

"Eşti un dobitoc!". Momente tensionate, la iUmor! Bogdan Zloteanu, la cuțite cu Bendeac, după momentul din fin... "L-a salvat Bendeac!". Dan Țuțu, moment cu repetiție: "Alo, puteți veni până la mormânt? V-a înflorit coș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x