Antena Căutare

Doru Ivanov, câștigătorul primei edițiii ”iUmor” din acest sezon, se pregătește de marea finală: ”Înainte nu dormeam pentru că mă trezea cel mic, acum sunt pe drumuri cu spectacolele”

Doru Ivanov, câștigătorul primei edițiii ”iUmor” din acest sezon și concurentul care a reuşit nu doar să-l facă pe Cheloo să râdă cu lacrimi, ci și să aplaude în picioare numărul său de stand-up legat de problemele de relație ale unui bărbat, mărturisește că este foarte legat de familia sa, în ciuda faptului că spectacolele de stand-up îl poartă prin toată țara.

Doru Ivanov, câștigătorul primei edițiii ”iUmor” din acest sezon și concurentul care a reuşit nu doar să-l facă pe Cheloo să râdă cu lacrimi, ci și să aplaude în picioare numărul său de stand-up legat de problemele de relație ale unui bărbat, mărturisește că este foarte legat de familia sa, în ciuda faptului că spectacolele de stand-up îl poartă prin toată țara.

Doru Ivanov a copilărit la Piatra Neamț, dar locuiește acum în București, împreună cu familia sa. ”Când nu sunt plecat în țară cu spectacole, încerc să petrec cât mai mult timp cu familia și cu cel mic, iar în curând cu cei mici. Pentru noi, acestea sunt subiecte, bineinteles”, glumește tăticul, care deja se gândește la vremea în care fiul său, Theo, acum în vârstă de doi ani, va asculta toate numerele inspirate de el și va avea de dat explicații.

Iar dacă inițial s-a înscris cu emoții, participarea la ”iUmor” i-a cam schimbat programul. ”Înainte nu dormeam pentru că stăteam mult pe acasă și mă trezea cel mic. Acum nu dorm că sunt mai mereu pe drumuri cu spectacolele. În concluzie: s-a schimbat cauza lipsei de somn. Glumesc, nu mă plâng. Mă bucur că am fost la <iUmor>. Pe de altă parte, simt că oamenii au așteptări mult mai mari de la mine acum și e o presiune constantă, care sper să mă ajute”, a mărturisit Doru.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, telespectatorii pot urmări un BEST OF al celor mai tari momente ale artiștilor internaționali din toate cele patru sezoane. În doar două săptămâni, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot, în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Matt Edwards, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • CHIȘINĂU, 7 decembrie: Hotel Cosmos, ora 9.00
  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00
Cea mai îndrăgită emisiune de umor și-a decis finaliștii Ștefania Dumitru, ultimul concurent calificat în finala ”iUmor... Ana Maria Calița, pentru a doua oară într-o finală ”iUmor”: ”După ce am apărut la emisiune am început să primesc lucruri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x