Antena Căutare

Se lasă cu mare comedie! Doru Octavian Dumitru și Stevie Starr vor fi surprizele celei mai noi ediții iUmor

Cea de-a șasea ediție a celui mai urmărit show de umor este plină de surprize pentru jurați și telespectatori și poate fi urmărită sâmbătă, 28 martie, de la ora 20:00, la Antena 1. Printre acestea se numără și invitatul special, un om cu un simţ al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru.

Se lasă cu mare comedie! Doru Octavian Dumitru și Stevie Starr vor fi surprizele celei mai noi ediții iUmor Galerie
Doru Octavian Dumitru, invitat special la iUmor

Acesta a fost invitat și sezonul trecut și i-a făcut pe jurați să îl aplaude în picioare, iar pe Mihai Bendeac să exclame: “Este efectiv o legendă! Am crescut cu el, îmi aduc aminte că vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost!”.

Se lasă cu mare comedie! Doru Octavian Dumitru și Stevie Starr vor fi surprizele celei mai noi ediții iUmor

Stevie Starr este concurentul care va ridica toată sala în picioare. Bărbatul născut în Glasgow este recunoscut la nivel mondial drept “Regurgitatorul Profesionist”. De 35 de ani înghite pe scenă fel și fel de obiecte, dar a început asta încă din copilărie când a învățat să își înghită banii de buzunar și după să îi regurgiteze pentru că a crescut într-un orfelinat. Doctorii din Anglia și America nu au reușit să afle ce comenzi îi dă creierul pentru a avea un asemenea control.

Se lasă cu mare comedie! Doru Octavian Dumitru și Stevie Starr vor fi surprizele celei mai noi ediții iUmor

Cum va fi numărul pregătit de Doru Octavian Dumitru, dar și care va fi reacția celor trei jurați la întâlnirea cu faimosul Stevie Starr, telespectatorii vor putea urmări mâine, de la ora 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Mihai Bendeac, primele declarații după ce s-a autoizolat la domiciliu: ”Nu e ceva nou pentru mine. De 20 de ani îmi fac ... Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x