Antena Căutare

Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului

În scenă iUmor au intrat o domnișoară sexy și un domn îmbrăcat provocator. Duo Vitalix a creat un moment fantastic prin care abilitățile fizice le-au fost scoase în valoare - bărbatul a tăiat cuie cu mâna goală și îndoit fierul cu dinții, în timp ce doamna a aruncat cuțite spre el.

Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului
Duo Vitalix, momentul de la iUmor la care cu greu te poți uita. De ce a fost surprins Mihai Bendeac la finalul numărului

Cei doi s-au luptat, au spart și au rupt aproape tot ce era în jurul lor pentru a-și arăta puterea și priceperea. Concurenții Duo Vitalix și-au descoperit talentul acasă, printr-o joacă și și-au folosit abilitățile pentru a face momente artisitce.

"Avem în fața noastră un cuplu perfect, o căsnicie perfectă. Așa trebuie să fie în orice familie! Mie mi-ar plăcea să fiu așa acasă", apreciază Delia.

Delia a aruncat câteva cuțite într-un tablou

Curioasă din fire și dornică să încerce lucruri noi, Delia nu s-a putut abține și s-a dus pe scenă pentru a arunca câteva cuțite într-un tablou. Mihai Bendeac nu s-a lăsat mai prejos și a nimerit din prima lovitură!

Citește și: Ela Voineag, momentul de stand-up de la iUmor considerat perfect de Mihai Bendeac: "Ești un singur tot cu ceea ce spui"

Cheloo nu a rezistant nici el tentației, însă nu i-a ieșit din prima, ci abia din a doua! "Pentru mine a fost foarte important acest număr. Dezechilibrat de succesul colegului meu, am ținut să intru pe scenă, să arunc profesionist cu cuțitul", spune Cheloo.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Ela Voineag, momentul de stand-up de la iUmor considerat perfect de Mihai Bendeac: "Ești un singur tot cu ceea ce s... Teodor Dumitru, numărul de la iUmor pe care Mihai Bendeac l-a întrerupt și a reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x