Antena Căutare

Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

colaj Edi Rădoiu pe scena iUmor și jurații iUmor: Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo Galerie
În sezonul 16 iUmor - Alege comedia se va vota Președintele comediei | Antena 1

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Alex Furman, Andreea, Vânătoru, Edi Rădoiu, Grupul Princeps, Mauricio Lombardi, Riccardo Pace și Romulus Stoicescu. Edi Rădoiu a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Edi Rădoiu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Edi Rădoiu s-a prezentat în fața juraților cu cele mai tari glume pe seama greutății sale, iar autoironia sa a stârnit hohote de râs:

„Bravo, grasule! Cunosc sentimentul”, a reacţionat Cheloo la una dintre glumele lui. În urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că Edi Rădoiu merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

În sezonul 16 iUmor - Alege comedia se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 21:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, fiecare vot contează!

iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Alex Furman revine pe scena iUmor. „Cel mai greu truc cu cărți din lume”... George Tănase revine ca invitat special pe scena iUmor, duminică, 20:00: „iUmor rămâne cea mai grea scenă de stand-up di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x