Antena Căutare

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”

George Tănase aduce pe scenă un personaj controversat. Comediantul ”resuscitează” amintirea colectivă cu Mircea Geoană de la prezidențialele din 2009.

colaj george tănase în rolul lui mircea geoană, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

În această ediție cu totul specială a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o serie de momente speciale, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 12, sezonul 16. Delia, o nouă lege. Ionuț Rusu: „E o conspirație”

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”

În acest an electoral, George Tănase reamintește poporului român de un episod de-a dreptul comic de la alegerile prezidențiale din 2009.

„Eu cred că am cel mai mult umor”, susține ”Mircea Geoană” înainte de a urca pe scenă. „La ultimele alegeri la care am participat am făcut un dans care a rămas în istorie: dansul de bucurie.

„L-aș vota pe Natanticu. Să strige: <<Lizi, dragostea mea!>> și să sară așa”, mai spune el, întrebat pe cine ar vota la iUmor.

„Mircea Geoană este <<Mihaela, dragostea mea>>”, susține Cheloo.

„Și acum după nu știu câți ani se vorbește despre... gafa asta”, spune și Cosmin Natanticu.

„Români tineri, inteligenți, capabili... pentru câteva momente m-am simțit ca pe câmpurile de căpșuni din Spania”, își începe ”Geoană” discursul. „Extraordinar. Mă bucur să fiu acasă. Dar din păcate e plin de ingineri și de profesori talentați acolo.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Doamna Gicuța are o experiență vastă și se vede.Delia:„Sunteți o apariție. Ați fost de poveste”

„Eu sunt Mircea Geoană, probabil cel mai cunoscut candidat la președinție. Președintele cu cel mai scurt mandat din istorie. A durat foarte puțin, de la anunțarea rezultatelor, până la fraudarea lor. Două ore, n-a durat mai mult”, continuă el.

„Mulți ar spune că am pierdut la mustață, da, e corect, sunt de acord, se poate spune și așa. Dar afirmația mai corectă este că am pierdut la șuviță”, continuă acesta.

„A fost un moment foarte greu pentru mine, dar mai ales pentru români, pentru că au urmat zece ani de bășcălie și miștocăreală”, mai spune ”Mircea Geoană”. „Parcă ne-am uitat cu toții la un videoclip de-al lui Dani Mocanu.”

„Pentru mine au urmat zece ani de dezintoxicare”, mai spune el. „M-am ținut departe de politica românească, m-am ocupat de grădinărit, de călătorii. Am recuperat lectura cu care rămăsesem în urmă... Cum a făcut și Iohannis în ultimii zece ani.”

„Eu zic că le e frică de zvonul că s-ar putea să candidez”, e de părere ”politicianul”. „Ce crezi tu Ciolacule, că sunt ciucăria ta?”

„Eu vă urez alegeri cu noroc și responsabilitate. Mergeți cu încredere și demnitate la urne că vine și rândul nostru acum”, îi îndeamnă el la final pe români. „Mircea e Geoană pe voi.”

„Eu pun ploaie sau Geoană când vreau să adorm”, spune Cătălin Bordea.

„Ce transformare”, este uimită Delia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Cristina Botezatu crede că intenția contează. Cheloo: „Subiectul era extrordinar de ofertant”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentr... Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x