Antena Căutare

Eduard Vacariu, stand up comedy pe gustul lui Cheloo! „Am rămas cu așteptările umflate și a trebuit să mi le dezumflu singur”

Apariție de senzație în finala din sezonul 8 a emisiunii iUmor! Eduard Vacariu s-a decis ca de data aceasta să vină cu un număr "curat" de stand up comedy, pentru a nu fi criticat din cauza excesului de beep-uri!

Eduard Vacariu a creat un moment senzațional de stand-up comedy în finala iUmor, sezonul 8.

citește și: Voi l-ați trimis mai departe! Eduard Vacariu este câştigătorul ediţiei de sâmbătă și merge în finala iUmor

Concurentul a ales să vorbească în numărul său despre experiența pe care a avut-o după ce a venit la București, iar subiectul a fost legat de o shaorma, dar și despre experiența sa legată de un zbor spre Chișinău!

Eduard Vacariu, stand up comedy pe gustul lui Cheloo! „Am rămas cu așteptările umflate și a trebuit să mi le dezumflu singur”

Subiectele concurentului nu s-au oprit aici, căci și ardelenii au fost incluși în momentul lui Eduard Vacariu! Nici Cheloo nu a scăpat de glumele concurentului din finala iUmor!

EDUARD VACARIU, STAND UP LA IUMOR

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Marea FINALĂ iUmor 2020, sâmbătă seara. Ei sunt cei 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 20.000 de euro

Concurentul a obținul la finalul prestației trei like-uri, toți jurații declarându-se încântați de prestația lui. Edi Vacariu a obținut astfel șansa de a lupta pentru marele premiu al sezonului 8 iUmor!

Dacă ți-a plăcut momentul, votează Eduard Vacariu, prin SMS la 1313, după "start vot" (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM), iar câștigătorul, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Sică, cel care imită, show uriaș! A făcut box cu felii de carne în sufragerie, mai ceva ca Rocky! Marius Coandă a mimat ... Uită tot ce știai până acum! Paul Diaconescu a scris istorie curată în finala iUmor! Cheloo: „Mă simt deochiat! Este pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x