Antena Căutare

Elvis de Colentina i-a adus pe jurați pe culmile disperării și ale exasperării! Bendeac: "Încă doi d-ăştia şi ajung la psihiatrie!"

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, fosta concurentă de la X Factor, și  Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la emisiunea în care jurații descoperă noi și noi talente. 

Nu există spectacol la Antena 1 fără Veronica Fermecătoarea, fosta concurentă de la X Factor, și Elvis de Colentina, un domn care o place foarte mult și cu care s-a întâlnit la emisiunea în care jurații descoperă noi și noi talente.

Elvis de Colentina a fost fermecat de Veronica care l-a cucerit „cu vocea, cu talentul și frumusețea” ei, însă nu a reușit să cucerească pe jurați.

Cei doi concurenți, care au venit cu numere separate pe scena de la iUmor, i-au adus pe jurați pe culmile disperării și ale exasperării. "Încă doi d-ăştia şi ajung la psihiatrie!", a spus Bendeac.

Fostul finalist Gabriel Gherghe s-a întors să facă show! Cheloo: „Iar tu?” Dezvăluiri tabu: „Cam o dată pe lună o mai fă... Mihai, îmblânzitorul de instrumente muzicale! A tot cântat până a rămas gol pușcă pe scenă. Doar ukulele i-au mai ascuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x