Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Fabian & Andres, show de senzaţie! Delia: „Supiți?/ ciorbiți/ gâsculiți?”. Au recreat cu două verze o scenă din „Titanic”

S-au încălzit în culise, au făcut flotări, ș plini de zvâc s-au prezentat în fața juriului! Fabian & Andres sunt doi prieteni plini de energie și de idei! La început, au reușit să inducă juriul în eroare, căci din recuzita lor nu au lipsit ustensile de bucătărie, oale și legume.

S-au încălzit în culise, au făcut flotări, ș plini de zvâc s-au prezentat în fața juriului! Fabian & Andres sunt doi prieteni plini de energie și de idei! La început, au reușit să inducă juriul în eroare, căci din recuzita lor nu au lipsit ustensile de bucătărie, oale și legume.

De fapt, era doar arsenalul de care au avut nevoie pentru a crea un număr savuros. „Supiți?/ ciorbiți/ gâsculiți?”, i-a întrebat, curioasă, Delia!

Ei, bine, nu! S-au folosit de două verze pentru a recrea o scenă din celebrul „Titanic”, apoi au făcut jonglerii cu tot ce le-a trecut prin mână: de la obiecte de bucătăreală, la legume! Și au cântat mai ceva ca Sistem!

„Mi-a plăcut foarte mult, mai ales partea a treia, cea cu jonglerii!”, i-a lăudat Delia.