Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Biba Struja, număr înfricoșător și unic pe scenă. Cum au reacționat cei trei jurați

Biba Struja este cea mai suprinzătoare provocare a celor trei jurați, care au rămas cu gura căscată atunci când i-au văzut numărul în finala sezonului 9 iUmor.

Finala iUmor 2020. Biba Struja, număr înfricoșător și unic pe scenă. Cum au reacționat cei trei jurați Galerie
Finala iUmor 2020. Biba Struja, număr înfricoșător și unic pe scenă. Cum au reacționat cei trei jurați

Biba Struja este al treilea finalist din sezonul 9 iUmor. În audiții, concurentul a șocat publicul cu talentul său inedit. Acesta nu a venit să facă glume, ci să le arate darul cu care a fost înzestrat.

În marea finală, Biba Struja a uimit din nou publicul și jurații cu un moment electrizant. Acesta s-a pus pe un scaun electric, care produce o sută de volți.

Concurentul a intrat încrezător pe scenă și pregătit să facă show și de data aceasta. Jurații au fost surprinși, iar publicul a exclamat până la sfârșitul numărului.

"Curentul este pentru mine mai mult decât un prieten." a spus Biba, care nu se teme de curentul electric.

Biba are abilități deosebite și este capabil să aprindă becuri, să fiarbă un ou și să prăjească un crenvurșt. După experimentul din audiții, concurentul iUmor a încercat ceva de-a dreptul inedit: a curentat juriul cu energia strânsă în organismul lui.

Citește și: Biba Struja, un moment electrizant la iUmor. Concurentul a șocat publicul cu talentul său

În audiții, concurentul l-a rugat pe Mihai Bendeac să i se alăture pe scenă, însă de această dată jurații nu își mai doresc să facă parte din numărul special realizat de Biba Struja.

Biba Struja a înfricoșat jurații sezonului 9 iUmor

Biba Struja a primit o mulțime de aplauze din partea publicului și a celor trei jurați, care s-au speriat de momentul lui, timp de câteva secunde.

Prezentatorii emisiunii au afirmat că singurul lucru care a lipsit numărului lui Biba a fost o demostrație, ca oamenii de acasă să vadă cât de adevărat și memorabil a fost momentul lui din această seară.

Citește și: Biba Struja este al treilea finalist din sezonul 9 iUmor! Cea de-a treia ediție a fost lider de audiență​

Un număr înspăimântător. Este straniu ce face! , a afirmat Cheloo în culisele show-ului umoristic.

Biba Struja a luat 3 x LIKE și merge la votul publicului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Mihai Tasici, momentul care l-a ridicat pe Cheloo de la masa juriului... Finala iUmor 2020. Ela Voineag, număr demn de finală: "a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x