Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor. Ce reacție a avut concurentul

În finala iUmor, publicul a putut vota doar concurenții cre au primit 3 X LIKE în finală de la jurații iUmor. Astfel, publicul a decis prin SMS cine e câștigătorul.

andrei garici iumor Galerie
Andrei Garici este câștigătorul sezonului 10 iUmor | antena 1

S-a aflat cine a câștigat finala iUmor 2020, sezonul 10! Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz din au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Finala iUmor 2021 s-a dovedit a fi una extrem de spectaculoasă, cu momente de stand-up comedy și roast-uri care i-au amuzat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cei 12 concurenți au avut momente neașteptate și de-a dreptul ieșite din tipar.

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extrordinar care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

Citește și: Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este câștigătorul iUmor, sezonul 9

Firea lui debordantă și originalitatea interpretării glumelor i-a cucerit pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cât și telespectatorii care au decis că el merită să fie marele câștigător al sezonului 10 iUmor.

Emoțiile nu au lipsit nici ele din peisaj și au făcut ca această finală să fie una originală cu o încărcătură emoțională constructivă, care l-a ajutat pe marele câștigător să fie incomparabil.

Andrei Garici a câștigat iUmor sezonul 10!

Andrei Garici, ultimul finalist ales de jurații iUmor în semifinală, revine pe scenă pentru a demonstra că își merită locul.

După ce în semifinală a primit a doua șansă și a revenit cu un alt set de glume, Andrei a fost ales unul dintre cei 12 finaliști. Astăzi el e pregătit să facă show, după ce și-a rescris numărul pregătit pentru finală.

“Chiar am crezut că sunt crème de la crème, în sensul că umplutura”, spune Andrei, povestind despre experiența lui din semifinală.

Andrei Garici a câștigat finala iUmor 2021 a sezonului 10, fiind preferatul publicului.

Citește și: Finala iUmor, prima în preferințele românilor! Edi Vacariu este câștigătorul iUmor, sezonul 8

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Finala iUmor 2021. Alexandru Mincu, invitatul special, a stârnit hohote de râs cu povești din lockdown... Finala iUmor 2021. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Garici. Cât valorează marele premiu iUmor, din sezonul 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x