Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Claudiu Medeș a făcut roast pe rap, iar juriul a avut o adevărată dezbatere: „Începe revoluția”

Claudiu Medeș a făcut un roast pe ritmuri de rap în Finala iUmor 2021, iar reacția juraților a fost una neașteptată. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut dezbateri intense după numărul finalistului.

Claudiu Medeș, pe scena iUmor Galerie
Claudiu Medeș a făcut roast pe rap, în Fiala iUmor 2021 | Antena 1

Claudiu Medeș a câștigat ediția cu numărul 6 iUmor, sezonul 11 cu numărul său de roast, iar în Finală a venit cu același tip de număr.

Claudiu Medeș a făcut roast pe seama juratilor iUmor, da rși pe seama mai multor vedete din România.

Citește și: iUmor 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 11 iUmor

Claudiu Medeș, număr de roast în versuri, în Finala iUmor 2021

Claudiu Medeș a pășit pe ritmuri de rap pe scena Finalei iUmor 2021: „Hai salut, copii, mi se spune Nicușor, mă plictiseam acasă, hai să vin la iUmor, mă plictiseam acasă, primesc vestea fatală: Nicușor, ești în Finală”, și-a început numărul de roast.

După introducere, Claudiu Medeș i-a luat la rând pe jurații iUmor, spunând tot felul de glume răutăcioase. Ulterior, finalistul a vorbit despre mai multe vedete din România.

„Aș vrea să închei o vorbă pe care mi-a spus-o bunica pe când o aveam: Copile, nu am fi fost nimic din tot ce suntem dacă nu râdeam”, și-a încheiat Claudiu Medeș momentul.

Jurizarea momentului lui Claudiu Medeș, în Finala iUmor 2021

În timpul jurizării, Cheloo a făcut un gest total neașteptat. Juratul le-a oferit tableta lui colegilor, rugându-i să voteze în locul lui. „Eu ți-am făcut cel mai frumos cadou”, i-a spus Cheloo concurentului, referindu-se la faptul că-i lasă pe colegii săi să voteze în locul lui.

„Tu te uiți la iUmor și știi că tu cu treaba asta (n.r. roast) pe Cheloo nu o să-l cucerești niciodată. Știi că dacă zici niște chestii nu o să ai 3 de da. De ce riști să vii cu un astfel de moment? A spus Cheloo n-are nicio treabă cu comedia, Cheloo e bătrân, Cheloo e obosit, Cheloo e relevant. De ce riști cu un număr care îl va deranja pe unul dintre noi? Publicul o să spună când e vorba despre orice rost că e bine”, a spus Delia.

Astfel, a început o reală dezbatere.

Citește și: Cum arăta Cheloo în 1998. Juratul de la iUmor avea 20 de ani, părul lung și era blond

„Începe revoluția iUmor! Au și jurații niște limite. A fost mai răutăcios decât inteligent. În roast trebuie să fii mai inteligent decât răutăcios”, au comentat prezentatorii Dan badea și Șerban Copoț.

Ulterior, Delia și Mihai Bendeac au avut o discuție referitoare la vot. Inițial Delia a votat dislike, pentru că așa a crezut că ar vota Cheloo. Apoi, jurata s-a răzgândit și a spus „Faceți ce vreți”

„Chestia asta mă seacă Tu dintre noi doi arunci pe mine? De ce să fiu eu el mai prost din curtea școlii?”, a spus Mihai Bendeac.

Văzându-i pe Mihai bendeac și pe Delia că nu se pot hotărî, Cheloo a decis să voteze și să-și asume votul, în cele din urmă.

„M-am răzgândit! Dați-mi tableta înapoi! Cheloo a dat, Cheloo a luat”, a spus Cheloo.

Cheloo a votat cu „Nu” momentul lui Claudiu Medeș.

Așadar, cu 2 de Da și un Nu, Claudiu Medeș nu trece mai departe în competiție la votul publicului și nu poate câștiga finala.

Cum se alege câștigătorul iUmor 2021

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții, precum și câștigătorul semifinalei.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 3 LIKE-uri, prin SMS la 1313 se va decide marele câștigător.

Finala iUmor 2021. Zamfir Silaghi, momentul de umor cu care i-a făcut pe jurați să se amuze complet. Ce glume a făcut... Finala iUmor 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up de la care Mihai Bendeac a avut mari așteptări. Ce glume a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x