Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Flavius Buzilă a adus „rețeta” perfectă de slăbit. Cum arată un moment de stand-up „băbesc”

Flavius Buzilă a revenit pe scenă în finala iUmor cu personajul din preselecții, Pandemioara Amititeloaie, care se autocaracterizează cu amuzament drept „influencer rural”. Iată cum sună cea mai inovatoare „rețetă de slăbit”, pe rimuri populare cu influențe de..ironie!

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Flavius Buzilă a adus „rețeta” perfectă de slăbit. Cum arată un moment de stand-up „băbesc” Galerie
Flavius Buzilă | iUmor / Antena1

Flavius Buzilă a mizat pe aceeași rețetă unică ce l-a adus în finală, și anume un număr în care a combinat stand-up comedy-ul cu accente de muzică folclorică, pentru un efect pe măsură.

Flavius Buzilă, stand-up pe acorduri populare, în finala iUmor sezonul 13

Publicul s-a distrat pe cinste la recomandările inedite pentru slăbit cât mai ușor, artistul recomandându-se de această dată drept „nutriționist motivațional.” „Ceapa mă-tii de chinez, m-ai băgat în carantină. Și acu' m-am făcut cât China”, și-a început concurentul „balada” pentru slăbit.

„În timpul pandemiei, cam toți am acumulat kilograme. Am decis să vin cu un program motivațional. Se numește 5G de la ColeBill Gates. 1G, de la gelatină. Adică mănânci doar gelatina de la piftie.

2G, gel lubrifiant. Te dai cu el pe mâini de fiecare dată când mergi la frigider. Cum ai pus mâna pe o farfurie -Zdrang!- a picat pe jos”, au fost doar câteva dintre „tehnicile” de slăbit care au amuzat publicul, urmate de rugăciunea „Sfântului Ioan Gură-plină”, în aceeași notă amuzantă.

Jurizare Flavius Buzilă, în finala iUmor sezonul 13

Mihai Petre a comparat jurizarea sa cu o „despărțire”, încercând să îi explice concurentului că numărul nu a fost tocmai pe placul său. Colegii săi jurați s-au amuzat pe seama analogiei făcute de către coregraf.

„Tu ești artist, te știe toată lumea. Nu ai cum să scapi de asta. Problema e la mine….”, a punctat Mihai Petre.

„Nu știu ce vrea să facă. Să cânte la nunți? Vine la iUmor să ne spună tâmpenii. Mie nu îmi place ce faci”, a continuat Cheloo, în stilul caracteristic.

„Mi s-a părut o formă de divertisment creativă, în stilul tău. Mă bucur să te aud”, a fost de părere Delia. Costel a explicat că și-a dorit să ăi dea o șansă lui Flavius Buzilă pentru a ajunge din nou la votul publicului. „A fost un fel de stand-up băbesc”, a glumit apoi Costel.

Delia și Costel au votat momentul pozitiv, în timp ce Mihai Petre și Cheloo și-au susținut până la final punctul de vedere, votând negativ numărul din finală al lui Flavius Buzilă.

Cum se votează în finala iUmor

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului. Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Laila Abdel Hafiz, ironii despre originea ei. Ce subiect delicat din viața Deliei... Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Teddy Ștefănescu a creat „isterie” în sală când l-a ironizat pe Cheloo. Reacția j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x