Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Ivan Liulenov, momentul comic cu „de toate”. Surpriza serii când și-a dat sacoul jos

Cu nelipsita chitară și al său farmec, Ivan Liulenov a prezentat pe scena iUmor, în marea finală de această dată, un alt „experiment” umoristic, cu mai multe elemente, printre care muzică, dans și deja mult așteptatele declarații de dragoste pentru Delia. 

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Ivan Liulenov, momentul comic cu „de toate”. Surpriza serii când și-a dat sacoul jos Galerie
Ivan Liulenov | iUmor / Antena1

După ce a cucerit și semifinala cu numărul său muzical inedit, Ivan Liulenov a revenit în marea finală iUmor cu un moment la fel de efervescent, care a ridicat din nou sala în picioare.

A avut doar o zi la dispoziție să pregătească marele moment, după ce a aflat că a câștigat semifiala, însă s-a ridicat la nivelul așteptărilor și în seara de gală de duminică, 4 decembrie 2022. Momentul special cu versuri „deocheate”, care numai rostite de el ar putea să fie total lipsite de ofensă, a ridicat din nou sala în picioare.

Ivan Liulenov, moment memorabil în finala iUmor, sezonul 13

Ajutat de personalitatea sa debordantă și stilul său nou de a face comedie, Ivan a explicat încă de la începutul numărului că dacă nu îi va reși vreo glumă, se va apuca să danseze.

„Mi-a scris o fată din București pe Instagram: hai să ne ducem la lac să hrănim rațele cu pâine. Și eu m-am gândit: tocmai ce am venit de la sat să nu le văd, și ea îmi zice să mergem să le hrănim”, a început el, însă continuarea l-a făcut pe Mihai Petre să dea de înțeles că gluma n-a fost prea bună.

Așa cum a promis, Ivan și-a dat jos sacoul și a lăsat la iveală un costum de dansator, iar apoi a pornit în mișcări de dans, stârnind din plin amuzamentul celor prezenți. „În sfârșit mă distrez și eu”, a zis Mihai Petre.

Următoarea baladă cântată a fost de rămas-bun de la iUmor. „Sunt tare bucuros că sunt în finală. Știu că comedia mea nu e pe placul lui Cheloo..Adio, iUmor! Stați! Delia, n-am terminat cu tine”, a strigat Ivan. Concurentul i-a dedicat Deliei o nouă melodie de dragoste, însă „cireașa de pe tort” a fost reprezentată de câteva imagini editate în care apăreau amândoi, în postura de „îndrăgostiți”, chiar și la nuntă.

Fotografiile au stârnit râsete copioase din partea celor prezenți. „Delia, ce a fost între noi a fost o joacă, dar acum chiar mi-am pierdut capul după tine. Sunt gata să arunc diamante și flori pe stradă numai ca tu să te apleci. (..) Vreau să te invit la noi în sat”, a mai zis el, în timp ce cei prezenți credeau că urmează o cerere în căsătorie.

„Delia, hai să ne îmbrățișăm”, a zis el la final, dăruindu-i juratei și un buchet de flori. „E stânjenită Delia!!!”, a punctat prezentatorul Șerban Copoț, după momentul „tandru” dintre cei doi.

Jurizare Ivan Liulenov, în finala iUmor sezonul 13

După momentul de finală al lui Ivan Liulenov, publicul a părut din nou cucerit. „Nu știu cum, ai reușit să faci un moment cu de toate și cu nimic în același timp. Dar ai reușit să ne și distrezi. Incredibil cum ai pus atâtea detalii într-un singur număr: dans, muzică, fața o ai de la Dumnezeu”, i-a spus Mihai Petre concurentului.

„Dansul a fost aur. Știi ce mi se pare tare? Că ai chestii care pot fi tendențioase dar nu deranjează nimic. Ai o parte extrem de inocentă și ești carismatic”, i-a spus și Delia.

De această dată, nici Cheloo n-a mai rezistat și a apăsat butonul de like: „Ce aș putea să mai spun în fața acestui succes răsunător?!” Odată Cheloo convins, Ivan s-a putut mândri cu 4 voturi pozitive pe linie.

Cum se votează în finala iUmor

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului. Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Dima Cubreacov s-a jucat cu umorul „periculos”. „Cel mai greu număr de la iUmor”... Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Remus Iosub, despre istoria societății „bombardierilor”. Momentul a depășit aștep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x