Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Paul Szabo, intelectualul de serviciu, nervos pe tot ce mișcă în jurul său: „Ce indignat e!”

După ce în preselecții a venit cu un roast savuros la adresa IT-iștilor, iar Bordea i-a spus atunci că vrea să îl vadă câștigător, Paul Szabo a revenit cu un număr despre tot ce îl enervează! Cheloo s-a jucat cu nervii lui la jurizare!

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Paul Szabo, intelectualul de serviciu, nervos pe tot ce mișcă în jurul său: „Ce indignat e!” Galerie
Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Paul Szabo, intelectualul de serviciu, nervos pe tot ce mișcă în jurul său: „Ce indignat e!” | Antena 1

În vârstă de 30 de ani, Paul Szabo a pășit pe scena iUmor cu multă încredere în materialul de stand-up pe care și l-a scris special pentru finala emisiunii. Și, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori în aparițiile anterioare, numărul său a fost despre experiențele problematice din viața personală, autoironia fiind nelipsită!

„Este un mic descreierat, cu vederea foarte slabă. Un om simplu, dar odios la capitolul stand-up.”, a spus Cheloo la testimoniale, iar Bordea și Cortea au completat: „Este o splendoare! Omul acesta poate să facă din orice o problemă capitală.”

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Paul Szabo, cele mai tari glume despre IT-iști. Ironiile sale nu au iertat nimic: „Sper să câștige”

Paul Szabo a venit cu o altă problemă în finala iUmor, sezonul 14: „Dacă închid ochii, știu că e el!”

După ce i-a întrebat pe jurați dacă le place să citească și a mărturisit că și el preferă această activitate, a început să își spună nemulțumirile din această zonă:

„Mă enervează cărțile care sunt prea lungi! Mă enervează cărțile de 500 de pagini. Cum să scrii atât?!? N-ai prieteni cu care să vorbești?!? Lasă-mă cu descrierile tale, Călinescu! Vreau să se întâmple lucruri, vreau acțiune! Nu știu dacă știți… există o carte: <<În căutarea timpului pierdut>>, scrisă de Marcel Proust, care are 4.200 de pagini, 14 volume... acolo a durat zece ani să scrie cartea. Cred că i-a dat titlul după ce a terminat-o de scris, că nu putea să-i spună: <<Nu citiți mizeria asta în viața voastră>>, nu!“, a spus finalistul în timp ce râsetele răsunau în platoul de filmare.

„(...) Și cum există citatele în cărți, există și citate la oamenii din realitate. Nu știu dacă îi știți pe marii intelectuali ai țării, cum ar fi: Andrei Pleșu, Cornel Dinu sau Vadim Tudor când trăia. Oamenii ăștia care nu pot spune o propoziție fără să dea un citat. (...) Sunt curios cum se duc intelectualii la magazin să cumpere pâine. Cum îi Pleșu acolo? <<Doamnă dragă>>, cum zicea și Fănuș Neagu, <<dați-mi una de secară.>>”

Pe urmă, concurentul a povestit despre o alăt experiență care l-a înfuriat, petrecută în timpul unui show de stand-up la care a participat. Se pare că, atunci, un amic care a urcat pe scenă după el a cerut-o de soție pe iubita lui: „(...) Întotdeauna, când un bărbat trebuie să ceară de nevastă o femeie, face un gest extrem... că se urcă pe o scenă și tremură sau se aruncă din avion și are un mesaj pe el... Nu dau nume, Cătălin!”

„(...) Și după oamenii ăștia fac nuntă și mă cheamă pe mine! (...) Și nu știu dacă știți, dar există nuntași de meserie, oamenii ăia care fac o nuntă mare, iar tot restul vieții se duc înapoi la nunți (...) și fac copii. Și sunt o grămadă de copii la înot. Când mă duc eu la înot, stau degeaba pe marginea culoarului să mă încurce pe mine, să îmi dea cu picioarele în coaste! Și nici nu văd foarte bine când înot, că-s panicat și trebuie să îi ocolesc.”, subiect care a amuzat copios.

„Și am fost și la urolog, că am avut infecție la prostată și mi-a găsit nisip la rinichi. (...) Și de fiecare dată, mă apasă pe prostată să mă doară, că așa se face... dacă ai o rană, îți apasă pe ea să îți curgă 7.000 de litri de sânge până mori...”/„Ce indignat e!”, a spus, râzând, Șerban Copoț.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Paul Szabo în finala iUmor sezonul 14

Jurații iUmor, magicianul Robert Tudor, dar și prezentatorii show-ului l-au lăudat pe Paul Szabo. Cu toate acestea, Cheloo a simțit să se joace puțin cu emoțiile concurentului, dar și ale telespectatorilor.

„Este primul stand-up în zona intelectuală!“, a exclamat Șerban Copoț, iar Cătălin Bordea i-a spus la finalul numărului: „Mie-mi place de tine, ești absolut fantastic! Ești un psihopat drăguț!“.

Cheloo a simțit că îl depășesc atribuțiile de jurat și le-a cerut colegilor să îl convingă că materialul lui Paul Szabo a fost un număr bun. Nelu Cortea a intervenit: „Îmi place foarte mult discrepanța asta dintre tocilar și supărarea pe care o are.”

Deși părea că juratul veteran nu îi va da nicio șansă lui Paul Szabo, concurentul a primit, în cele din urmă, toate cele patru like-uri.

Citește și: The Free Tenors și Paul Szabo, momente senzaționale pentru finala sezonului 14 iUmor, Duminică, de la 20:00, pe Antena 1

Cum se votează în finala iUmor

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții. Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 14, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Elena Voineag, luată la roast de Bordea și Cortea: „M-a deranjat că își dădea ochii pe... Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Dima Țui, „înlocuit” de Carla`s Dreams? Momentul în care jurații nu mai știau pe cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x