Antena Căutare

A venit nepregătit și i-a fermecat pe toți! Florin Siriac a făcut senzație la „iUmor”! Bendeac: „E o specie foarte ciudată de umor”

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Florin Siriac a făcut senzație cu „un fel de stand-up” și cu un număr de freestyle pe scena „iUmor”, după ce a spus că nu s-a pregătit pentru momentul lui.

iUmor. Sezon 6. Ediția 4. Florin Siriac a făcut senzație cu „un fel de stand-up” și cu un număr de freestyle pe scena „iUmor”, după ce a spus că nu s-a pregătit pentru momentul lui.

„Am venit la iUmor pentru a-mi povesti anumite întâmplări din viața mea. Nu am mai fost niciodată pe scenă și nu m-am pregătit. Chiar nu trebuie să mă pregătesc”, a recunoscut concurentul.

Pe scenă, însă, s-a dovedit că Florin Siriac avea un as în mânecă... sau mai mulți.

„Visul meu e să plec din România, să învăț o limbă italiană, să cunosc o asiatică… Băi, nu v-ați săturat să fiți români?”, a fost una dintre glumele lui

El a făcut și un număr de freestyle.

„Nu a existat niciodată, în toată istoria iUmor, din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, la diferență de câteva secunde sau de un minut. A intrat pe scenă, avea o privire tulbure, nu se uita deloc la noi, dar orice l-ai fi întrebat, el avea un fel de ați răspunde… Era extraordinar”, a spus Mihai Bendeac.

„E o specie foarte ciudată de umor involuntar cu accente de umor voluntar. Există o subdiviziune a improvizației care se numește Q&A. Este foarte puțin folosit”, a adăugat juratul.

Dan Badea a fost și el fermecat de Florin Siriac. „Din foame se naște umor”, a spus el.

Gabriel Gherghe, din nou la „iUmor”, cu un număr de stand-up! Tensiuni între el și Cheloo! „Devii străveziu”... Moment emoționant la „iUmor”! Dan Badea a izbucnit în plâns! „M-a luat prin surprindere”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x