Antena Căutare

Fostul finalist Gabriel Gherghe s-a întors să facă show! Cheloo: „Iar tu?” Dezvăluiri tabu: „Cam o dată pe lună o mai făceam, de Sfântul Slobozarie!”

Gabriel Gherghe, fostul finalist „iUmor”, s-a întors pe scenă să facă un show de zile mari! Și a reușit cu vârf și îndesat!

Gabriel Gherghe, fostul finalist „iUmor”, s-a întors pe scenă să facă un show de zile mari! Și a reușit cu vârf și îndesat!

Când era să câștige a făcut pomelnicul domnitorilor cu „nume porno” (Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Radu cel Bun), acum a povestit despre o relație de-a lui care ajunsese fără sare și piper, adică fără amor. „Cam o dată pe lună o mai făceam, parcă era cruciuliță roșie în calendar, de Sfântul Slobozarie!”, a povestit carismaticul Gabriel.

Te-aș vedea într-o rochiță de latex!”, i-a spus fostul antrenor Cheloo. Cu ajutorul regiei, a și fost posibil!

Gabriel a primit aplauze de la juraţi, dar şi de la public. Totul pentru numãrul impecabil de stand-up la care toată lumea a râs cu lacrimi. Gabriel Gherghe a fost și de data asta genial! Şi ce show a ieşit!

„Ai avut un curaj nebun să revii!”, i-a spus Bendeac.

Ce apariție, ce moment!

Gheorghe Fetean, concurentul l-a făcut măgar pe Cheloo, a scăpat cu viață de pe scenă! „Bancuri zoofiliace”, „fetișul” ... Elvis de Colentina i-a adus pe jurați pe culmile disperării și ale exasperării! Bendeac: "Încă doi d-ăştia şi ajun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x