Antena Căutare

Gabi, du-te pe calea ta. Cheloo n-a suportat așa ceva. S-a ridicat și a plecat: „E unul dintre cele mai proaste apariții. Eu nu mai pot”

Sunt momente în care jurații iUmor își pierd răbdarea, iar Gabriel Băcioiu a fost unul dintre acei concurenți pentru care Cheloo, Delia și Mihai nutresc niște sentimente... aparte

Sunt momente în care jurații iUmor își pierd răbdarea, iar Gabriel Băcioiu a fost unul dintre acei concurenți pentru care Cheloo, Delia și Mihai nutresc niște sentimente... aparte.

Ceea ce trebuia să fie un număr de stand up comedy s-a transformat într-un coșmar pentru cei trei „judecători”, care au cedat rând pe rând tentației de a intra într-un dialog prelungit cu Gabi. Primul care a depus armele a fost durul Cheloo. Artistul s-a ridicat și a plecat lăsându-l pe Bendeac să se lupte cu mintea concurentului, iar în culise a recunoscut: „rar mi-a fost dat să văd un moment mai prost decât ăsta”. Nici Delia nu a fost mai blândă, deși, de obicei, este cea care aplanează astfel de situații: „Nu știu ce să zic. Nu mi-a plăcut nimci la el. Adică dacă era măcar un partener de discuție agreabil, mai discutam, dar el n-are chiar nimic”

Primul moment, primele probleme. Delia are un deja vu chiar în debutul emisiunii. „E suficient pentru astăzi... Dacă o s... Poante cu și despre limbă. Limba română, evident... Ioana l-a făcut pe Bendeac să exclame: „Ce păcat că ai terminat. Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x