Antena Căutare

Gabriela Garlonta, o aparițe cum alta nu-i! Cu șal roșu de pene, concurenta a venit cu cea mai savuroasă poveste de dragoste: „După ce am făcut certificatul de capacitate matrimonială...” Una macabră!

Aşa ceva, cu siguranţă, nu aţi mai văzut. Cel puţin, nu la iUmor! Gabriela Garlonta să îi deruteze pe juraţi, care abia şi-au găsit cuvintele la finalul numărului.

Aşa ceva, cu siguranţă, nu aţi mai văzut. Cel puţin, nu la iUmor! Gabriela Garlonta să îi deruteze pe juraţi, care abia şi-au găsit cuvintele la finalul numărului.

Cu pălărie neagră, păr blond, șal roșu de pene, concurenta a venit cu cea mai savuroasă poveste de dragoste, după ce a „șoptit” un cântec care parcă nu se mai termina... Un preludiu al unei povești de dragoste savuroase, inspirație al unui număr savuros "Am fost părăsită pe podul lui Vasco da Gama din Lisabona acum 20 de ani" (...) „După ce am făcut certificatul de capacitate matrimonială...” Continuarea te va lăsa fără cuvinte, tot cum au rămas și jurații.

„Extraordinară poveste!”, „Doamnă, ați mai fost undeva cu piesa asta, ați mai prezentat-o?” sunt numai câteva dintre reacțiile uraților, uimiți de atâta talent.

Ciorapi „Adesgo”, spirt medicinal „Mona”, hăinuțe și revistă „Playboy” transmise din frate-n frate! Din „amintiri din co... „Oamenii de valoare se adună!” Cheloo face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x