Antena Căutare

Gabriela Mirsolescu, cu ale ei rate la casă, i-a exasperat pe jurați! "Preferam să mă bați și să-mi dai un Like", "Doamna Delia! 5,6,7,8 dă-mi un Like că nu mai pot!"

Gabriela Mirsolescu a recunoscut că se afla pe scenă iUmor pentru a-și putea plăti ratele la casă. Dar nu oricum! Vrea să câștige marele premiu, pentru a-şi mai întâi o casă de păcănele.

Gabriela Mirsolescu a recunoscut că se afla pe scena iUmor pentru a-și putea plăti ratele la casă. Dar nu oricum! Vrea să câștige marele premiu pentru a-şi deschide mai întâi o casă de păcănele.

Concurenta noastră reuşeşte să îl exaspereze pe Bendeac, deja trecut prin muuulte neplăceri. Câteva glume nu foarte reuşite, prezentarea cazului "am rate la casă", cartea, numărul de magie. Iar iadul s-a dezlănţuit. A plouat cu greşeli gramaticale, din partea scriitoarei noastre, şi nervi întinşi la maximum!

Lui Bendeac mai că-i venea să o dea afară! Însă Gabrielei puţin i-a păsat: "Atâta timp cât Cheloo nu m-a înjurat, sunt foarte liniştită!".

Simte că-i scăpă premiul cel mare printre degete! Aşa că încearcă să arate tot ce poate. Dar degeaba!

"Preferam să mă baţi şi să-mi dai un Like", îi spune Gabriela, disperată, lui Bendeac, aflat la capătul puterilor.

Văzând cum stă treaba, şi-a încercat şi ultima carte: "Doamna Delia, 1,2,3,4 eu acuma sunt în cadru. 5,6,7,8, dă-mi un Like că nu mai pot!. "

Şi ce au făcut juraţii, în faţa unor asemenea rugăminţi? DISLIKE pe linie!

"Zici că-i făcut pe calculator!" Moment excepțional de pantomimă, încheiat cu un french kiss de zile mari. Mih... Momentul care va face istorie! Doina Teodoru i-a luat la mișto pe juraţi! "Cheloo, îmi aminteşti de tata. Aşa se ui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x