Antena Căutare

Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"

Îmbrăcată în negru și sigură pe ea, concurenta Gabriela Porumbacu a apărut în fața juraților dornică să discute despre cel mai mare complex pe care îl are: înălțimea sa.

Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"
Gabriela Porumbacu a venit să vorbească "despre cel mai mare complex". De ce a spus "bărbații mai scunzi sunt mai curajoși"

De la început a precizat faptul că are o înălțime de 1m 85cm, iar acest lucru i-a pus mari probleme în relațiile interumane.

În viziunea lui Mihai Bendeac, Gabriela Porumbacu a descris perfect mentalitatea femeilor: "Aș vrea să fiu și eu înaltă ca tine!", "Tu te poți îngrășa oricât că nu se vede".

Concurenta s-a regăsit într-un dintre glumele juratului iUmor: "Aș vrea să-ți mulțumesc Mihai pentru replica: "Nu vezi, fă, cât ești de înaltă? Te împiedici în București și-ți spargi capul în Slobozia"

Citește și: Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul de la iUmor care l-a dus pe Cheloo pe scenă

"Drama actriței supradimensionate la iUmor, Gabi Porumbacu. A venit cu un număr bine gândit, cu o noblețe și cu o agilitate artistică de nebănuit la o persoană atât de mare", spune Cheloo.

Mihai Bendeac și Delia s-au dus pe scenă, lângă concurentă să se măsoare

"Eu am vrut să mă duc să mă așez un pic lângă ea, chestie care nu este foarte elegantă", a recunoscut Mihai Bendeac.

El a făcut o remarcă amuzantă atunci când s-a pus lângă Gabriela și a văzut că este mai scund decât ea: "Și Chaplin a fost scund și a avut o iubită mai înaltă"

"Este o doamnă rafinată, elegantă, foarte frumoasă cu un număr la iUmor minunat!", a spus Delia.

Urmărește mai jos momentul

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cu ce demonstrații îi vor ului pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo telespectatotorii vor afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Cătălin Tarbă și Dan Coșcoveanu, numărul de la iUmor care l-a dus pe Cheloo pe scenă... Ela Voineag, momentul de stand-up de la iUmor considerat perfect de Mihai Bendeac: "Ești un singur tot cu ceea ce s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x