Antena Căutare

Gheorghe Fetean, concurentul l-a făcut măgar pe Cheloo, a scăpat cu viață de pe scenă! „Bancuri zoofiliace”, „fetișul” lui!

Cu cămașă cadrilată, nea Gheorghe Fetean a venit în fața celor trei jurați de la iUmor cu un moment de bancuri, jocuri de logică și povestioare. 

Cu cămașă cadrilată, nea Gheorghe Fetean a venit în fața celor trei jurați de la iUmor cu un moment de bancuri, jocuri de logică și povestioare.

Nici urmă de hohote de râs, nici urmă de aplauze. La mijlocul momentului său, concurentul l-a întrebat pe Cheloo „dacă a văzut vreodată un măgar mort”. În plus, juratul a răspuns provocării de a răspunde unei ghicitori despre măgăruși dispăruți.

„Dacă dumneavoastră, ăl mare nu știți, de unde vreți să știe măgărușul cel mic?”, a întrebat retoric concurentul, iar Cheloo nu s-a prins din prima că „ăl mare” era chiar el.

„L-a făcut măgar și a scăpat cu viață!”, a spus Delia. Dar nu și cu LIKE-uri! Cheloo a spus că l-ar călca în picioare, după atâtea „bancuri zoofiliace”.

Numărul lui Roberto de stand up comedy s-a transformat în sit down comedy! Adus pe targă în scenă, a plecat cu coada înt... Fostul finalist Gabriel Gherghe s-a întors să facă show! Cheloo: „Iar tu?” Dezvăluiri tabu: „Cam o dată pe lună o mai fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x