Antena Căutare

Gogu și Marița l-au blocat definitiv pe Bendeac: „Opriți planeta! Vreau să cobor”. SUGELUL PUTUROS nu le-a oblojit sufletele!

Numele lor de scenă sunt Gogu și Marița. Sunt trecuți puțin de prima tinerețe, cred că au umor și au venit pe scenă cu un scheci vintage condimentat cu ceva influențe moderne

Numele lor de scenă sunt Gogu și Marița. Sunt trecuți puțin de prima tinerețe, cred că au umor și au venit pe scenă cu un scheci vintage condimentat cu ceva influențe moderne.

De orice l-ai putea acuza pe Gogu, dar nu de prejudecăți. Omul nostru a rămas rapid la bustul gol și împreună cu partenera sa au dat drumul unui număr umoristic, care deși nu i-a făcut să râdă prea tare pe jurați, le-a trezit interesul grație unor denumiri în primă audiție pentru cele trei vedete care decid cine merge mai departe. „Sugelul puturos” a fost denumirea care le-a atras atenția juraților, însă aceștia și-au revenit rapid la starea inițială după ce au aflat care este traducerea.

Până la urmă, numărul de semi-striptease al lui Gogu n-a avut efect, concurenții primind doar un vot de încredere.

Magicianul care a uimit Europa, pe scena ”iUmor”... Adi Bobo a mai fost, dar s-a întors. Cheloo îl ia tare pe fostul finalist: „Ai fîcut niște glume împotriva ta. Eu am cre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x