Antena Căutare

Hipnoză și halucinații la „iUmor”! Copiii au leșinat și au devenit Delia sau Bendeac, iar Cheloo a urmat orbește comenzile! „Nu, că mor! Nu o să ies normal de aici”

Specialistul în hipnoză Andrei Voicu a lăsat juriul „iUmor” cu gură căscată!

Specialistul în hipnoză Andrei Voicu a lăsat juriul „iUmor” cu gură căscată!

A venit pe scenă și a făcut spectacol de zile mari! Nimeni nu a crezut inițial că numărul este pe bune! Totuși, Andrei a demonstrat că totul este adevărat.

Asistenții, trei tineri, au fost atât de hipnotizați încât au intrat efectiv în pielea celor trei jurați. Am văzut astfel o Delia, un Bendeac și și un Cheloo, în pielea unor copii!

Un alt copil a intrat în transă atât de tare, încât apicat la pământ! Altul s-a făcut „dur ca o bară” și toți au privit uimiți!

Chiar și Cheloo, cel mai sceptic dintre toți, a fost convins că totul a fost cât se poate de adevărat, mai ales atunci când Delia și Cheloo au simțit pe pielea lor ce înseamnă controlul mental!

„Îmi pierd mințile, îmi vine să îl omor cu mâna mea” Bendeac a țipat și a făcut o criză de nervi! Toți au fost șocați!... Show la superlativ! Bendeac a fost scos din sărite de un concurent! „iUmor” a fost lider de audiență!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x